TIBOR GAŠPAR ZÚRI! ODKAZ PRIAMO Z PRAHY! (VIDEO)
11 | 08 | 2024 I Bari Zajačková

Bývalý policajný prezident a súčasný poslanec za stranu Smer-SD Tibor Gašpar sa stal nedobrovoľným svedkom kontroverzného pochodu Prague Pride. To, čo tam zažil so svojimi vnúčatami, ho doslova šokovalo a prinútilo biť na poplach.

Nevinný výlet sa zmenil na nočnú moru

"Pracovné voľno som sa rozhodol využiť v prítomnosti svojich vnúčat výletom v Prahe," začína svoje rozprávanie vo svojom najnovšom videu Gašpar. Nič netušiaci politik sa so svojimi milovanými vnúčatami ocitol uprostred dúhového pochodu, ktorý každoročne rozdeľuje spoločnosť.

"Netušil som však, že im budem musieť vysvetľovať, prečo majú muži oblečené ženské oblečenie, psie masky a holé zadky," pokračuje šokovaný Gašpar. Jeho slová naznačujú, že to, čo videl, ho hlboko znepokojilo.

Mrazivé zábery, ktoré nenechajú nikoho chladným

Gašpar sa rozhodol zdokumentovať to, čoho bol svedkom. "Vo videu zverejnil aj pár záberov, z ktorých behá mráz po chrbte," píše sa v správe. Tieto zábery ukazujú scény, ktoré by podľa Gašpara nemali vidieť nevinné detské oči.

"Polonahých chlapcov a dievčatá, v erotických oblečkoch a psích maskách, mohli deti stretnúť len tak," dodáva správa, čím podčiarkuje Gašparove obavy o morálny vývoj najmladšej generácie.

Gašparova výzva na ochranu detí

Gašpar svoj príspevok uzatvára dôrazným varovaním: "Nemôžme si zamieňať tolerantnosť so zvrátenosťou a musíme ochrániť pred týmto hnusom naše deti a vnúčatá." Týmito slovami jasne vyjadruje svoj postoj k udalostiam, ktorých bol svedkom.

Gašparov príspevok vyvoláva otázky o hraniciach slobody prejavu a ochrany detí pred potenciálne nevhodnými obsahmi. Je to téma, ktorá nepochybne bude rezonovať v spoločnosti ešte dlho po skončení tohtoročného Prague Pride.

"Je to len pracovný spis" - Čurilla o tajnom dokumente NAKA
V postupnom vývoji udalostí sa na svetlo sveta dostávajú detaily obvinenia bývalých elitných vyšetrovateľov NAKA, známych ako "čurillovci". Ich praktiky pri vyšetrovaní veľkých korupčných káuz otriasajú základmi slovenskej justície. Tajné výsluchy... Čítať ďalej
11 | 08 | 2024 | Bari Zajačková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik