Ozval sa! Takto to funguje na Slovensku a vo videu sa dozviete absurdné veci (VIDEO)
10 | 08 | 2024 I Gabriela Fedičová

Doktor Igor Bukovský mal vzdelávať deti v oblasti výživy. Bibiana, Medzinárodný dom umenia pre deti chcel pôvodne uviesť diskusiu a workshop Nielen o zdravej výžive. Neskôr Bibiana oznámila, že diskusia je zrušená. K celej situácii sa po niekoľkých dňoch ozval samotný Dr. Bukovský. Takto to funguje na Slovensku a vo videu sa dozviete absurdné veci, uviedol Bukovský na sociálnej sieti.

„Dr. Igor Bukovský, lekár so zameraním na výživu a aktuálne trendy v zdravej životospráve, a Olga Pazerini, karikaturistka a lektorka projektu Život a zdravie, nám priblížia, čo je zdravé a čo nie. Spoločne si vytvoríme hravú karikatúru a umývateľné „zdravé“ prestieranie na jedlo,“ uvádzala Bibiana na sociálnej sieti.

Neskôr však zverejnila oznam o zrušení workshopu. „Podujatie Nielen o zdravej výžive, ktoré sa malo uskutočniť 6. augusta, je z organizačných dôvodov zrušené,“ uviedla v pondelok Bibiana bez bližších podrobností.

Kauza Bibiana: Mediálna a (a)sociálna šikana na plné obrátky, uviedol po niekoľkých dňoch v reakcii MUDr. Igor Bukovský

Jeho reakciu na zrušenie podujatia zvereňujeme v plnom znení.

Takto to funguje na Slovensku a vo videu sa dozviete absurdné veci:

Ideologickí a kovidoví aktivisti v spojení so spriaznenými médiami (najmä denník n) rozpútali ďalší lynč mojej osoby, charakteru, odbornosti a dôvery u ľudí. Spustili osobné útoky, dezinformácie a manipuláciu a prejavili nedostatok objektivity, neoverovanie faktov, senzacionalizmus, etická nezodpovednosť, chyba v citácií a zdrojovaní. A hlavne: Nedostal som v tých znevažujúcich článkoch NIKDE ŽIADNY priestor na moje osobné vyjadrenie.

Výsledok? Aktivisti a diskutéri na sociálnych sieťach chystali organizované narušenie mojej prednášky pre deti.

Vraj „Čo si už nedám pokoj!“ Veď mi už pre výstrahu zmazali všetky kanály a zrušili všetky vysielania.“

Zastrašili vedenie a zamestnancov Bibiany až do takej miery, že tí sa báli organizovať akciu pre deti, na ktorej neboli schopní zabezpečiť jej bezproblémový priebeh. Takže prednáška pre deti a ich rodičov je preložená a termín bude oznámený neskôr.

Dag Daniš: Taká je doba. Čas sluhov...čistá šikana!
Uznávaný novinár a komentátor Dag Daniš sa doslova postavil na obranu MUDr. Igora Bukovského, ktorý mal vystúpiť v Bibiane a vzdelávať deti v oblasti výživy. Podujatie nakoniec zrušili. Doktor Igor Bukovský mal vzdelávať deti v oblasti výživy.... Čítať ďalej
08 | 08 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik