Holandská aktivistka zablokovaná! Prehovorila o skorumpovaných elitách(VIDEO)
10 | 08 | 2024 I Eka Balaskova

Meno 28-ročnej holandskej konzervatívnej aktivistky Evy Vlaardingerbroekovej v červených denníkoch ťažko nájdete. Na konferenciách organizovaných maďarskými konzervatívcami je však relatívne častým hosťom. Tentoraz na jednej z nich v Budapešti kritizovala skorumpované elity, ktoré zneužili peniaze Európanov na to, aby vtiahli do EÚ „trójskeho koňa“ – migrantov, ktorí svojim pôsobením rozložia kontinent zvnútra. Svoje vystúpenie zverejnila aj na sociálnej sieti X.

To odznelo ešte 25. apríla na pôvodne americkej konferencii konzervatívcov v Maďarsku CPAC Hungary 2024. a držiteľka titulu Master of Laws v odbore filozofie práva sa v ňom venovala problematike migrácie.

Na YouTube zablokovaná

Svoj prejav zverejnila aj na YouTube, kde bol takmer okamžite zablokovaný, čo podľa niektorých malo zamedziť zorganizovanie konferencie európskych konzervatívcov v Bruseli. Ľavicoví novinári zase kritizovali, že niektorým z nich nebola schválená akreditácia na vstup na túto konferenciu v Budapešti.

Štandardný týždeň v Európe

„Rada by som vás previedla poslednými siedmimi dňami v Európe. Tento víkend v Štokholme boli tri staršie ženy vo veku sedemdesiatich rokov pobodané za denného svetla na ulici. V Londýne boli v časovom rozmedzí 42 hodín pobodaní štyria ľudia. V Paríži vyšli stovky afrických migrantov do ulíc, kde páchali výtržnosti. A vo francúzskom meste Bringolo bol vypálený ďalší kostol,“ priblížila aprílové udalosti s tým, že to je len zlomok incidentov.

Potomok migrantov VRAŽDIL deti! Gyimesi VARUJE pred hrozbou multikulturalizmu
Na problém migrácie upozorňuje aj podpredseda Maďarskej aliancie Győrgy Gyimesi. Ten pripomína nedávny incident v Británii, kde 17-ročný chlapec, ktorý sa narodil už v Anglicku rodičom – migrantom z Rwandy zabil tri deti a niekoľko ich zranil.... Čítať ďalej
07 | 08 | 2024 | Eka Balaskova

Žiadne náhodné incidenty

 „My vieme a naše vlády tiež vedia, že existuje spojitosť medzi masovou migráciou a kriminalitou,“ hovorí holandská vyštudovaná právnička s tým, že označovať takéto incidenty za náhodné, sa už nedá.

Skorumpované elity

Podľa Vlaardingerbroekovej úsudku činnosť skorumpovaných elít viedla zneužitiu peňazí obyvateľov európskeho kontinentu na „pozvanie nepriateľa“, ktorý ako trójsky kôň postupným vývojom zavedie do reality to, čomu sa hovorí „Great Replacement“, čiže „veľká výmena obyvateľstva“. Už to podľa nej nie je iba teóriou, ale „realitou“.

Vedenie EÚ podľa nej vyhlasuje, že „je dobrá vec, že ​​miestna populácia už nebude tvoriť väčšinu obyvateľov tohto kontinentu a citovala holandského politika Hansa Timmermansa, ktorý ešte v roku 2015 uviedol: „diverzita je osudom ľudstva a že „Európa bude rozmanitá“.

To, čomu sa hovorí nová Európa podľa Vlaardingerbroekovej vznikne pod vedením elít práve potláčaním „starej Európy a jej zástancov.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik