Hlas ľudu: Miško, prídeme! A budú aj vidly a sekery, aj „Cintula“ bude
10 | 08 | 2024 I Mária Škultétyová

Už nás je desaťtisíc! To vieš, že nás bude ešte viac. Budú nás možno milióny, teda... aspoň jeden. Ani sa  všetci nepomestíme. Prídeme s vidlami a sekerami. S pesničkou Rež a rúbaj vykročíme v jednom šíku  do ulíc. Budeme ich biť až do víťazného konca. Ak bude treba, až do víťazného februára. Raz naša  pravda zvíťazí, raz Fico padne! Ten netvor musí padnúť! Za Lipšica! Za právo! Za Drličku, Za kultúru! Za všetko!

Oj, prídeme, pravdaže prídeme, Miško! Vždy sme chodili. Nič sa ty neboj! A príde aj „Cintula“. Príde ich možno aj viac,  keď ten v Handlovej zlyhal. Pokašlal to, dedko starý! Žiadne kaput nebolo. Fico žije a vládne. Nevyšlo nám to. Preto len bojuj, len bojuj, Miško! Si statočný, si náš hrdina! Sme s tebou, pán budúci premiér! Burcuj a zvolávaj celé Slovensko, celú opozíciu. Za kultúru, právo, česť! Za demokraciu! Oslov aj študenta práva, veď vieš, Mareka s pupákmi, aj toho protifašistického, oslov všetkých batôžkarov. Oslov aj kresťanov. Vykašli sa na to, čo nás rozdeľuje!  Nás musí spojiť náš spoločný nepriateľ Fico. Musíme sa zjednotiť. V jednote je  sila.

A teraz vážne.

Koalícia pracuje. Minister spravodlivosti prepustil Dušana Kováčika a všetci sa z toho idú zblázniť. Urobil len to, čo mu dovoľuje zákon. Prerušil mu výkon trestu odňatia slobody až do rozhodnutia NS SR o dovolaní. A ministerka Šimkovičová zas odvoláva.  Robí len to, čo jej hovorí litera zákona.  Aj Šimečka ide odvolávať. Najradšej by odvolal celú vládu. Atentát sa nevydaril a jemu už dochádza para. Opozícia zúri. Miško organizuje ďalšie protesty. Zvoláva bratislavské povstanie umelcov. Paviáni a paviánky sa postavia na tribúnu a do ohlúpnutia budú hučať, ako nám Fico berie kultúru a spravodlivosť. Budú ziapať a vyrábať“ ďalšieho „Cintulu“. DOKEDY EŠTE?

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Prečo sa Volodymyr smeje? No lebo si prečítal Hlavný denník
Dôvodov na smiech má niekoľko. Ale určite sa nesmeje na Ficových vtipoch. On totiž na smerácke oslavy MDŽ nechodí. Tým ale nechcem povedať, že sa s našimi politikmi nikdy nestretol. Dobre sa pozná s Edom, Jarom aj so Zuzkou. Aj keď stretnutia s... Čítať ďalej
07 | 08 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik