ŠOKUJÚCA séria úmrtí Slovákov vo Viedni: Dve SMRTI v jednom hoteli!
07 | 08 | 2024 I Bari Zajačková
Vražda, alebo nešťastná náhoda? Polícia mlčí o podrobnostiach

V luxusnom viedenskom hoteli sa odohrali dve tragédie, ktoré otriasli slovenskou verejnosťou. V priebehu dvoch týždňov tu prišli o život dvaja Slováci za nejasných okolností, informuje o tom portál Regiony.sk Čo sa skutočne stalo?

Záhadná smrť Petra: Pád z okna alebo brutálny útok?

16. júla našli zamestnanci hotela na chodníku pred budovou telo 44-ročného Slováka Petra. Okolnosti jeho smrti sú zahalené rúškom tajomstva. "Údajne mal vyskočiť z okna," uvádza zdroj blízky vyšetrovaniu. Avšak, znepokojujúce detaily naznačujú možnosť násilnej smrti.

"44-ročný Slovák mal mať na hlave viacero rán," prezradil nemenovaný zdroj pre TV JOJ. Polícia zatiaľ mlčí o výsledkoch pitvy a odmieta potvrdiť či vyvrátiť cudzie zavinenie.

"Vzhľadom k tomu, že by mohlo dôjsť k zmareniu alebo sťaženiu vyšetrovania, nebudeme k tomuto vyšetrovaniu poskytovať bližšie informácie," vyjadrila sa stroho Katarína Kuzmová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Brutálna vražda Pavla: Priateľ sa zmenil na vraha?

Len týždeň po Petrovej smrti došlo v tom istom hoteli k ďalšej tragédii. 29-ročného Slováka Pavla mal v hotelovej izbe brutálne zavraždiť jeho kamarát z Českej republiky.

"Otrasení budú zrejme aj zamestnanci hotela. Asi pred týždňom našli na chodníku v zadnej časti budovy mŕtvu osobu," informoval rakúsky portál krone.at v deň Pavlovej vraždy, čím potvrdil súvislosť oboch prípadov.

Súvisia tieto úmrtia? Polícia zatiaľ mlčí

Dve smrti slovenských občanov v tom istom hoteli v priebehu dvoch týždňov vyvolávajú množstvo otázok. Súvisia tieto prípady? Ide o náhodu alebo niečo viac? Polícia zatiaľ odmieta poskytnúť ďalšie informácie.

"Nateraz nie je jasné, či úmrtia oboch Slovákov mohli spolu súvisieť," uvádza sa v správe. Verejnosť však zostáva v napätí a očakáva ďalšie informácie o tejto šokujúcej sérii tragédií vo Viedni.

Polícia zatiaľ neuviedla bližšie informácie k ďalšej fáze reorganizácie v PZ
Bližšie informácie k pripravovanej ďalšej fáze reorganizácie Policajného zboru (PZ) bude možné uviesť až po uskutočnení všetkých potrebných krokov na jej realizáciu. Pre TASR to uviedol odbor komunikácie a prevencie Prezídia Policajného zboru v... Čítať ďalej
07 | 08 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik