Hlas ľudu: Prečo sa Volodymyr smeje? No lebo si prečítal Hlavný denník
07 | 08 | 2024 I Mária Škultétyová

Dôvodov na smiech má niekoľko. Ale určite sa nesmeje na Ficových vtipoch. On totiž na smerácke oslavy MDŽ nechodí. Tým ale nechcem povedať, že sa s našimi politikmi nikdy nestretol. Dobre sa pozná s Edom, Jarom aj so Zuzkou.  Aj keď stretnutia s nimi boli vzácne, často na nich myslí. Veď  má za čo. Celý arzenál zbraní mu odovzdali, ešte aj gate by mu zo seba stiahli. Takí sú to dobráci.

Ktovie, možno si práve pri cvaknutí aparátu spomenul na nášho Edka premiéra. Dokonca si myslím, že ho chcel aj napodobniť, lebo s tým úsmevom a vycerenými zúbkami sa naňho dosť podobá. Spomenul si , ako po prekonaní prvotného strachu nakoniec predsa len prišiel Edo do  vojnového Kyjeva, aby ho podporil. A čo mu je na tom celom smiešne? No čo? Edo. Lebo v tej veste a prilbe bol taký podarený, žeby každého rozosmial.

Nepoznám pravú príčinu Volodymyrovho  smiechu. Len nahlas uvažujem, čo by to mohlo byť. Preto ma neberte vážne.

Všetko to má na svedomí jeho fotka. Keď som ju zbadala, hneď som vedela, že budem pátrať, po tom, prečo sa smeje a že sa na tom budem baviť. Lebo aj to sa človeku niekedy žiada. Iste aj preto mi napadlo, že Volodymyr si práve pozrel video Vantajm, Nextajm. Zacnelo sa mu po Igorovi, ktorý sa stratil z povrchu zemského. Dokonca ani ukrajinské tajné služby nevypátrali, kam sa tá podivná postava podela. Možno sa len domnievať, že Vantajm odišiel do histórie, čo by bolo fajn. Urobil by nám radosť a smiali by sme sa spolu s Volodymyrom.

Ako ďalšia možnosť mi prišla Zuzka s Ďurom prezidentom.  Asi mu poslali fotku z dovolenky, ako sa v Alpách štverajú na ľadovce, aby potom mohli zliezť dolu. Videlo sa mu to smiešne. Veď aj ja sa nich smejem. A možno mu tieto dve  hrdličky oznámili, že hodlajú uzavrieť stav manželský. Že ho ráčia pri tej príležitosti za svedka pozvať aj s Olinou. Lenže to by bol inakší smiech. Nie, nepozvali, toto sa mi nezdá.

A ešte je dosť možné,  že z Hlavného denníka sa dozvedel o tom, ako nejaký blázon chcel atrapou pištole zabiť Šutaja Eštoka. Aj keď to zrovna nie je na smiech, videlo sa mu vtipné, že chlap ako Eštok sa naľakal hračky. A pomyslel si, že čo sú to tam na Slovensku za blázni, keď jedni hovoria o mieri a druhí by sa  furt len strieľali. Tak teda poďte si  k nám strieľať, u nás už nemá kto. Všetko, čo má ruky a nohy, uteká preč.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Výprask a hanba pre STVR! Toto sme chceli?
Rozmýšľala som, aký dať nadpis. Chcela som tomu dať bulvárny charakter a napísať: Tomuto neuveríte! Ale hneď som sa zháčila. Lebo to, o čom text bude, nie je na neuverenie. Skôr na zaplakanie. Bude to o prznení jazyka. Bežná prax. Viem, že... Čítať ďalej
07 | 08 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik