Potomok migrantov VRAŽDIL deti! Gyimesi VARUJE pred hrozbou multikulturalizmu
07 | 08 | 2024 I Eka Balaskova

Na problém migrácie upozorňuje aj podpredseda Maďarskej aliancie Győrgy Gyimesi. Ten pripomína nedávny incident v Británii, kde 17-ročný chlapec, ktorý sa narodil už v Anglicku rodičom – migrantom z Rwandy zabil tri deti a niekoľko ich zranil. Politik v statuse na sociálnej sieti pripomína, že hoci to progresívne médiá neradi počujú, migrácia so sebou pskutočne prináša problémy. A nie malé.

Gyimesi upozorňuje na to, že poukazovanie na problémy s nelegálnymi migrantami a ich potomkami sa netoleruje, no pravdou je, že multikulturalizmus v praxi nefunguje. Práve toho majú dosť aj vo Veľkej Británii, kde sú migranti prijímaní na úkor pôvodných Britov a v mene falošnej tolerancie sú na „čiernej listine“ aj ich stáročné tradície. Na celé nestačia už ani orgány činné v trestnom konaní a nehovoriac o tom, že aj progresívna propaganda hrá v prospech migrantov. Lenže podľa Gyimesiho už nestačí len o veciach hovoriť, inak sa problém rozvinie aj u nás.

Západ zlyhal

„Priatelia, teraz čítate informácie, o ktorých by ste sa len tak v západnej Európe už nedočítali. Pred niekoľkými dňami zabil 17-ročný potomok rodiny, ktorá utiekla z Rwandy, 3 deti a niekoľko ďalších zranil na tanečnom podujatí organizovanom pre 6 až 11 ročných. Takzvaná liberálna časť Európy veľmi netoleruje, keď poukazujeme na nepokoje spôsobené nelegálnymi migrantmi. A viete prečo? Pretože zlyhali! Už po niekoľkýkrát! Migranti sa nedokážu integrovať, ich kultúrna adaptácia spočíva vo vzdaní sa vlastnej kultúry a náboženských hodnôt tých, ktorí ich prijali,“ myslí si Gyimesi.

Exminister školstva: Británia už dávno nie je liberálna, je to policajný štát
Zábery zo sociálnych sietí, ale aj informácie z médií hovoria o nepokojoch v Británii. Tie podľa slovenských médií vyvolala anglická krajná pravica, prípadne neonacisti. Lenže bývalý minister školstva Juraj Draxler, ktorý v Británii pôsobil hovorí,... Čítať ďalej
06 | 08 | 2024 | Eka Balaskova

Majú toho dosť aj Briti

„Zdá sa však, že Briti toho majú dosť! Vyšli do ulíc a otvorene poukazujú na prehry jedného kultúrneho národa. Od záplavy migrantov si progresívna elita sľubovala ekonomický rozvoj, no namiesto toho ich len podporujú sociálnymi dávkami a bezplatným bývaním,“ konštatuje politik s tým, že médiá v snahe uľahčiť život migrantom neinformujú a tak sa stavajú mešity a symboly britskej kultúry sú na „čiernej listine“. Podľa Gyimesiho to prináša fakt, že bývalá bašta inteligencie, akou Británia kedysi bývala, sa stáva útulnejšou pre migrantov.

Zlyhali aj médiá

„Smrť detí je neodpustiteľná! Uprostred pouličných nepokojov demonštranti poukazujú na to, že to, čo sa deje v ich vlasti je neprijateľné. A stále je ešte kde klesnúť: protestujúcich Britov politici a médiá nazývajú neonacistami, pretože ešte stále musia zachraňovať progresívnu propagandu namiesto svojich vlastných obyvateľov! Medzitým si za cenu ďalších a ďalších strát uvedomujeme, že orgány činné v trestnom konaní nedokážu ochrániť už ani svojich vlastných,“ dopĺňa Gyimesi.

Treba sa brániť

„Priatelia, nestačí len poukazovať na problém a hovoriť, že toto je skutočné nebezpečenstvo. Za každú cenu musíme dosiahnuť, že problém s migrantami v našich končinách nikdy nebude aktuálny,“ dodáva Gyimesi.

Milan Mazurek: Progresívci, už ste spokojní? (VIDEO)
Čin Nígérijčana z Dunajskej Stredy, ktorý v sobotu v noci znásilnil dievča a mladú ženu, otriasol celým Slovenskom. Výnimkou nie je ani europoslanec Milan Mazurek, ktorý sa k činu mladého Afričana vyjadril vo videu na sociálnej sieti. V stredu 31.... Čítať ďalej
31 | 07 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik