OSTRÉ VYJADRENIE RYTMUSA!
06 | 08 | 2024 I Eka Balaskova

Veľkým protiargumentom progresívcov, ktorým sa ohradzujú voči domnelej homofóbii je otázka, čo by človek robil, keby zistil, že jeho dieťa je homosexuál, prípadne že sa chce podrobiť tranzícii. Podobnú otázku dostal aj raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský, ktorý má s manželkou Jasminou päťročného syna.

Hračky prírody

„Pozri, život prinesie hocičo. Myslím tým ako napríklad hračky prírody. Anomálie, pestrosť pocitov, pestrosť vnímania sveta, pestrosť sexuálnych orientácií. Pestrosť vierovyznania, atď,“ reagoval raper v úvode odpovede.

„V kútiku duše ti možno môže vadiť, aj keby bol tvoj syn čajočka, ale ak by bol môj syn nešťastný za to, že mu nedoprajem žiť život podľa seba, tak je to netolerancia a zadubenosť,“ skonštatoval ďalej. 

S čím má problém?

„Aby sme sa pochopili raz a navždy. Ja mám rád gayov, trans ľudí. V umeleckom svete sú jedni z naj,“ priznal Rytmus.

„Mne vadí tá veľmi agresívna politika pretláčania tejto komunity za účelom rozj*bať systém za hranicami nechutnosti, čo spôsobuje úplný mišmaš deťom v hlavách a vlastne človek vyznávajúci tradičné hodnoty sa má cítiť ako menšina, rusofil a netolerantný kok*t,“ uzavrel, nedávajúc si servítku pred ústa. 

Rytmus o nebezpečí z liberálnych médií (VIDEO)
Liberálne médiá sú veľmi nebezpečné. Taká je skúsenosť Patrika „Rytmusa“ Vrbovského, podľa ktorého im je jedno, či zverejnia konšpiráciu, alebo pravdu. Hviezda slovenskej rapovej scény o tom hovorí vo videu na sociálnej sieti. Hudobník na TikTok-u... Čítať ďalej
04 | 08 | 2024 | Eka Balaskova

Nepopulárne názory sa trestajú

Vrbovský je v liberálnych médiách jedným z tých, ktorí si veľakrát odniesli aj neoprávnenú kritiku. Len nedávno on sám uvádzal na pravú mieru informácie z liberálnych médií o tom, ako mu za koncert na jarmoku v Bardejove platil jeden z politických kandidátov (Rytmus sa pred prezidentskými voľbami vyjadil, že bude voliť Pellegriniho), či firma Tipos. Za nepravdivú označil aj sumu, ktorú mal za koncert dostať, o liberálnych médiách preto hovorí, ako o nebezpečných.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik