Hororový príbeh! Dieťa odobrali rodičom, pretože mu nedovolili zmeniť pohlavie
06 | 08 | 2024 I Gabriela Fedičová

Švajčiarski rodičia, ktorí požiadali o anonymitu, nahlásili hororový príbeh, ktorý prežívajú odkedy sa ich 13-ročná dcéra vyhlásila za chlapca. Rodičia majú dôkazy, že ich dieťaťu pomohli jeho učitelia, školskí poradcovia a lekári sa identifikovať ako trans a v škole dokonca dostalo nové mužské meno a hovorilo sa o ňom ako o chlapcovi. 

Keď sa to rodičia dozvedeli, sťažovali sa školským úradníkom, čo malo za následok, že im švajčiarska vláda odobrala dieťa vo veku 16 rokov, - píše spravodajský portál Zero Hedge. 

Rodičia uviedli, že vládni úradníci, predstavitelia nemocníc a školy spojili svoje sily a využili právny aparát, aby ich prinútili, aby podpísali papiere, ktoré súhlasia s liečbou blokátora puberty ich dieťaťa. 

Najvyšší súd kantónu Ženeva rozhodol v neprospech rodičov, ktorí sa proti príkazu na odovzdanie dokumentov odvolali. 

Teraz im za to hrozí trestné stíhanie. 

S podporou ADF International budú rodičia opäť apelovať. Ako vravia:

Nielenže nás štát oddelil od našej dcéry, pretože sme boli proti jej „prechodu“, ale teraz sa nám vyhrážajú trestným oznámením, ak jej „právnemu prechodu“ nepomôžeme odovzdaním právnych dokumentov. Štát by nemal mať takú moc. Ak sa to môže stať nám, môže sa to stať aj iným rodičom. Nevzdáme sa snahy ochrániť našu dcéru a pokúsime sa proti rozhodnutiu odvolať."  - zvýraznili.  

Ako už Origo niekoľkokrát informoval, operácie na zmenu pohlavia a blokátory puberty predstavujú pre deti veľké riziko , spôsobujú nezvratné škody a tento typ hormonálnej liečby môže dokonca viesť okrem iného aj k neplodnosti. Trans loby sa však dlhodobo snaží umlčať a popierať existenciu týchto rizík. 

Čoraz viac ľudí však dvíha hlas proti zmene pohlavia detí. Postupy zmeny pohlavia pre deti boli nedávno v Spojenom kráľovstve zakázané kvôli mnohým nebezpečenstvám.

Katastrofa z ktorej mrazí! Zrážka nákladiaku a kamióna, všade lietali trosky! (FOTO)
Úsek cesty prvej triedy medzi Dolným Kubínom a Oravským Podzámkom - Širokou bude uzavretý približne dve hodiny. Došlo tam k zrážke dvoch nákladných áut. TASR to potvrdila žilinská krajská policajná hovorkyňa Daniela Kocková. Polícia aktuálne... Čítať ďalej
05 | 08 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik