Hlas ľudu: „Mužnosť“ Jara Naďa
05 | 08 | 2024 I Mária Škultétyová

Čo sa Jarovej telesnej výšky a hlavy týka, nemá sa čím pochváliť. Hlava holá ako koleno, vnútri prázdna. A výška?  To tiež nie je bohviečo.

Začala som o Jarovi, ale na chvíľu odbočím. Ale iba zdanlivo. Lebo to, čo idem povedať, s mužnosťou súvisí. Nie s tou Naďovou, ale s mužnosťou ako takou. Chcem povedať, že aj pohľad na mužnosť sa vyvíja. Kým donedávna sa muži pýšili tým, čo ukrývajú a nevystavujú na obdiv, tak dnes je to ináč.

Poviem vám jeden príbeh

Stalo sa to ešte vtedy, keď sa mužnosť skrývala v nohaviciach. Dvaja mužní štamgasti z našej krčmy uzavreli stávku o liter vodky. Mal ho vyhrať ten z nich,  kto má väčšiu mužnosť. Príbeh sa vám bude zdať vulgárny, veď on taký aj je, ale je pravdivý. Meranie sa konalo za hojnej účasti a povzbudzovania opojených návštevníkov. Očití svedkovia hovoria, že ešte dnes sa na krčmovom stole nachádzajú pamätné zárezy s dĺžkou mužnosti týchto dvoch. Keby som hovorila, že som to videla na vlastné oči, klamala by som. Ja som do krčmy nechodila, ani teraz nechodím. Dnes ta chodí  mladá generácia. Celé rodinky. Deti skáču na trampolíne, naháňajú loptu, alebo sa vozia na kolotoči. A mamičky a oteckovia robia to, na čo ta prišli.

Druhý je o Jarovi Naďovi a Jarovej mužnosti

Z jeho vyjadrenia na fejsbuku mám dojem, že dnes sa za mužnosť nepovažuje to, čo muži ukrývajú pred očami iných. Dnes muži svoju mužnosť vystavujú na obdiv. A tí, čo sa ňou pochváliť nemôžu, len kritizujú a závidia. Ako Jaro.

Ináč si neviem vysvetliť jeho zistenie.

Hovorí, že demokrati náhodne objavili päť fotiek, na ktorých je Šutaj Eštok s piatimi modelmi extrémne drahých hodiniek. Odkiaľ na to má? Odkiaľ má luxusné auto, dom aj byt? To sa nepýtam ja, ale Jaro s modrou knižkou a modrou krvou.

Možno si ešte pamätáte, že o drahých hodinkách sa už raz hovorilo. Vtedy si ich niektorí závistliví muži všimli na Ficovej ruke. Ak sa nemýlim, hovorilo sa aj o Mikulcových hodinkách. Ale tie vraj boli fejk ako celý Mikulec. Keď si to dám dohromady, vidí sa mi, že drahé hodinky nie sú len vizitkou bohatstva, ale aj mužnosti ich majiteľa.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik