Rytmus o nebezpečí z liberálnych médií (VIDEO)
04 | 08 | 2024 I Eka Balaskova

Liberálne médiá sú veľmi nebezpečné. Taká je skúsenosť Patrika „Rytmusa“ Vrbovského, podľa ktorého im je jedno, či zverejnia konšpiráciu, alebo pravdu. Hviezda slovenskej rapovej scény o tom hovorí vo videu na sociálnej sieti.

Hudobník na TikTok-u hovorí o kauze, ktorú umelo vytvorili liberálne médiá okolo jeho koncertu na bardejovskom jarmoku. Vysvetľuje, že žiadna z informácií o tom, kto mu za koncert platil, dokonca ani suma, nie sú pravdivé. Myslí si, že na neho veľmi chcú niečo nájsť, no to sa im vďaka jeho zásadám, ktorých sa drží, nepodarí.

Nebezpečné liberálne médiá

„Zato, že som volil Pellegriniho, tak som získal koncert v Bardejove na jarmoku za 13-tisíc eur. To sa ukázalo ako blud a výmysel. A že to platil Tipos? To je tiež výmysel. Tento koncert bol zabookovaný vo februári, kedy som vôbec nevedel, že sa budem vyjadrovať k nejakým voľbám,“uvádza veci na pravú mieru hudobník.

Tabák videla Cigánikovú venovať sa "športu". Budete sa rehotať, akému
Zdá sa, že staré „nepriateľstvo“ Romany Tabákovej (SNS) a Jany Bittó Cigánikovej (SaS) pokračuje ďalšou výmenou názorov. Národniarka v Diskusnom klube o liberálke prehlásila, že holduje „slovenskej hádzanej a tej sa to dotklo. Dámy sa pobili ešte... Čítať ďalej
03 | 08 | 2024 | Eka Balašková

Svedomie má čisté

„Takže áno, sú nebezpečné, ale ja mám čisté svedomie,“pokračuje Vrbovský s tým, že vie, že v živote neokradne štát. Robí hudbu, vybral si kariéru a nepotrebuje konšpirovať ani klamať.

„Svojim spôsobom mi toto ich konšpirovanie nahráva, pretože ich môžem ukázať spoločnosti a ľuďom v pravom svetle,“ hovorí ďalej hudobník s tým, že sa za každú cenu snažia niečo na neho nájsť, ale to sa nedá, keďže žije „normálny, pekný, vydretý život“.

@pravy.rytmusking

Nechcem vás tým otravovať, ale toto si sem pre istotu dám. Je to vyjadrenie na liberalne média a ich konšpirácie a bludy ohladom Bardejovského jarmoku.

♬ original sound - PRAVY.RYTMUSKING

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik