Hlas ľudu: Erotická tlačovka Miška Šimečku O ŽENÁCH HORE BEZ
04 | 08 | 2024 I Mária Škultétyová

Priatelia, som rozrušený, trasie sa mi hlas, trepocú kolená. Ale v prvom rade sa pozrite na moje ruky. Také ich mala! Prisámvačku! Ako ukazujem. Výstrih po pupok a pýtali sa von. Šťavnaté ako melóny. Ľutujem všetkých teplých, že to nezažijú. Hrom aby do toho! Veď to nie je normálne, aby to chlapa nerozdráždilo! To musí každého dostať do kolien. Čo do kolien? Do postele!

Videli ste to Daniškovo video?

To je nič, len kukať na obrázky prsnatých žien. To je nič, len počúvať, ako  Rimanky dráždia chlapov hore bez. A čo sme my horší ako Taliani?!  Aj naše Slovenky to vedia. Vedia sa vyprsiť. Keď sa im malé urodia, idú k chirurgovi a je to. Darmo sa nehovorí, čo nespraví tata, spraví vata. Boris Kollár a Andrej Danko by vedeli hovoriť. A teraz už aj ja. Doteraz som sa zastával teplošov, odteraz ich ľutujem. Tie Rimanky sú fakt múdre, vedia ako bojovať proti homosexuálom. Prebudiť vášeň k opačnému pohlaviu. To je ono!

Takto sa rozrečnil Miško Šimečka, keď na poslednej tlačovke reagoval na video novinára Danišku. A svätuškár, ktorý si poštval proti sebe také celebrity, ako Nicholsonová, Bittó Cigániková, Iliev a neviem kto ešte, sa dobre baví. Aj na Miškovi. Proč bychom se netěšili, když nám pánbůh zdraví dá?

Len Miškova suita zostala zaskočená. Ale toto?! To hádam šéf nemyslí vážne! Čo pojedol? Bláznivé huby?

A každý si myslel svoje

Irenka rozmýšľala, že tiež by potrebovala plastického chirurga. Keby sa nebála, už dávno by si ich dala zväčšiť. Lucia si pomyslela, že ona je so svojimi spokojná, že ona nie je na chlapcov, preto ich  dráždiť nepotrebuje.  A chlapci? Truban sa už tešil na päť gramov bieleho a  Hojsík bol myšlienkami v EP. Len Valášek sa pod fúzy uškŕňal. Súhlasil s Miškom a bol rozhodnutý, že to žene medzi rečou nadhodí. A že ten chirurg nie je zlý nápad.

Hlas ľudu: VAROVANIE! Ak vás doma prepadnú cudzí ľudia, nemusia to byť svedkovia Jehovovi
Aj keď sa vám budú prihovárať sladkými rečami , aj keď vám budú hovoriť o jedinej pravde, nemusia to byť jehovisti. Dokonca to nemusia byť ani podomoví obchodníci, ani šmejdi. Hoci tým posledným nie som si celkom istá. Podľa všetkého to môžu byť... Čítať ďalej
02 | 08 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik