Neveďalová o zákulisí Plánu obnovy a taktike PS!
03 | 08 | 2024 I Bari zajačková

Leto malo byť časom oddychu, no politická scéna opäť vrie. Progresívne Slovensko (PS) vytiahlo novú kartu zo svojho arzenálu - údajné ohrozenie slovenských financií. Ale je to skutočne tak? Pozrime sa na to bližšie.

Plán obnovy pod lupou: Dedičstvo "odborníkov"

Slovenský Plán obnovy, pozostatok predchádzajúcich vlád, sa javí ako ambiciózny projekt plný nezmyselných a ťažko splniteľných cieľov. "Keďže k tomu pristupovali štýlom 'budeme vláda, ktorá sa zapíše do dejín', má aj slovenský Plán obnovy rekordných 222 priorít a míľnikov," kritizuje na sociálnej sieti Katarína Regina Neveďalová, poukazujúc na nereálnosť plánu.

Vláda v akcii: Záchrana, čo sa dá

Napriek ťažkej situácii sa súčasná vláda odhodlane pustila do práce. "Ale nefňukáme a postavili sme sa tomu čelom, lebo si uvedomujeme, že keď ide o životy všetkých Slovákov, politika musí ísť bokom," vyhlasuje Neveďalová, zdôrazňujúc priority vlády.

PS: Od objímania stromov k rozkladu Slovenska?

Kritika smeruje aj k opozícii, konkrétne k PS. "To bohužiaľ ešte nikto nevysvetlil PS-károm, ktorí posledný rok obohatili svoju agendu objímania stromčekov o absolútny rozklad Slovenska," píka Neveďalová, narážajúc na údajnú deštruktívnu politiku opozície.

Boj za správnu vec pokračuje

Napriek prekážkam vláda sľubuje nepoľaviť. "My nevzdáme boj za to, čo je správne a s kolegami zo Smeru budeme v EÚ bojovať, aj keby sme mali byť jediní," uzatvára Neveďalová odhodlane.

Zatiaľ čo progresívci bijú na poplach, vláda tvrdí, že situácia je pod kontrolou. 

Obľúbená lokálna TV stanica NÁHLE ukončila vysielanie
Na východe Slovenska skončila v krátkom čase svoje vysielanie ďalšia lokálna televízna stanica. KTV – Kežmarskú televíziu si na Spiši po takmer 19-tich rokoch fungovania diváci nepozrú. Televízia na sociálnej sieti informovala o svojom konci, ako... Čítať ďalej
02 | 08 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik