My naďalej budeme brániť normálnu spoločnosť
02 | 08 | 2024 I Ivan Mihale

"Ženské hnutia roky bojovali za rovnosť žien a mužov. Trvalo im tisícročia, aby to dosiahli. Potom prišlo na scénu pár progresívnych politikov a političiek, ktorí presadili, že aj muž je žena, ak si nalakuje nechty," píše minister životného prostredia Tomáš Taraba (nominant SNS) na sociálnej sieti.

Výsledok už poznáme

,, Všetkých tých, čo tvrdili, že nie je, nazývali tmármi a zaostalými ľuďmi čo šíria nenávisť, kým oni sú stelesnením lásky a múdrosti. Výsledkom ako vieme je, že táto politika najnovšie presadila, že je legálne, aby muž zmlátil ženu a dostane za to ešte aj medailu,“ uviedol pohoršene Taraba.

"Som zvedavý dokedy toto bude ženy baviť, že vďaka transgender politike su vytláčané na okraj. Keď napríklad Progresívne Slovensko verí v 72 rodov, normálny človek vie, že fakty nepustia a pohlavia sú dve.Ak mužskému pohlaviu dovolíte mlátiť ženské pohlavie, za normálnych okolností vyhrá. Áno, proti takýmto bláznovstvám, ktoré na Slovensku presadzuje Progresívne Slovensko, treba postaviť hrádzu a verím tomu, že nám prejde séria ústavných zákonov," prízvukuje minister.

Budeme brániť normálnu spoločnosť

,,Zaujímali by ma teraz reakcie političiek ako pani Cigániková, Stohlová, Marcinková a spol., keď sa pozerajú na zmlátenú plačúcu ženu, že či naozaj toto chcú na Slovensku keď presadzujú ich transgender politickú víziu a či sa nechcú ospravedlniť všetkým ženám, že chcú pre ne svet, kde ich muži budú legálne mlátiť. My naďalej budeme brániť normálnu spoločnosť aj zákony, aby toto nikdy na Slovensku nebolo možné,“ dodal na záver.

Mimovládky opäť kvília. Dostali jasný odkaz od Tarabu
Sieť environmentálne-výchovných organizácií Špirála protestuje proti vyradeniu mimovládnych neziskových organizácií zo zoznamu oprávnených žiadateľov o dotácie zo Zeleného vzdelávacieho fondu a Environmentálneho fondu v oblasti výchovy a... Čítať ďalej
02 | 08 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik