Hlas ľudu: VAROVANIE! Ak vás doma prepadnú cudzí ľudia, nemusia to byť svedkovia Jehovovi
02 | 08 | 2024 I Mária Škultétyová

Aj keď sa vám budú prihovárať sladkými rečami , aj keď vám budú hovoriť o jedinej pravde, nemusia to byť jehovisti. Dokonca to nemusia byť ani podomoví obchodníci, ani šmejdi. Hoci tým posledným nie som si celkom istá.

Podľa všetkého to môžu byť svedkovia Simečkovi.

Lebo pravda je taká, že z Miškovho hniezda vyletela prvá lastovička. Nie, nedajte sa pomýliť! Leto ešte neodchádza a ona neodlieta do cudzích krajín. Zobrala na svoja plecia ťažkú úlohu! Ľuďom na Slovensku ide štebotať o nenávisti. Lastovička má podobu billboardov. Ďalší neželateľný progresívny smog  zasviní naše životné prostredie. Odpad produkuje odpad.

Vyše 120 takýchto exemplárnych kusov šimečkovci rozvešali po Slovensku. Dávajú občanom na vedomie, že táto vláda pomáha len sebe.  Protivládnu kampaň rozbehli najmä tam, kde žijú podľa Tatu Šimečku svine v ľudskej koži. Alebo spodina, ako Magda Krivoústa hovorí. Pre tých, ktorí nerozumejú, poviem to ľudskou rečou. Tam, kde ste volili strany vládnej koalície, vám PS z plagátov bude kričať, že ste zlí, lebo ste dali hlas smerákom.

A to je podľa Miška len začiatok kampane. To je len prvá lastovička. Samozrejme, že  v najbližších týždňoch a mesiacoch sa rozbehnú priamo do  terénu.

Ak teda prídu k vám nejakí neznámi ľudia a budú vás presviedčať o svojej pravde, nevolajte hneď policajtov. Zoberte na nich zasranú metlu a pošlite ich kade ľahšie.

Hlas ľudu: Kolíková v base nezomrie, Kolíková nie je Lučanský
Ak sa tam raz aj dostane, ju ani surové zaobchádzanie nezlomí. Ona sama je surová a bezcitná. Všetko sa od nej odráža. Z tejto nálepky sa už nevyzlečie. Na úvod si dovolím kúsok konšpirácie. Veď, ako sa hovorí, jeden nikdy nevie. Možno sa aj ona... Čítať ďalej
02 | 08 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik