Hlas ľudu: Kolíková v base nezomrie, Kolíková nie je Lučanský
02 | 08 | 2024 I Mária Škultétyová

Ak sa tam raz aj dostane, ju ani surové zaobchádzanie nezlomí. Ona sama je surová a bezcitná. Všetko sa od nej odráža. Z tejto nálepky sa už nevyzlečie.

Na úvod si dovolím kúsok konšpirácie. Veď, ako sa hovorí, jeden nikdy nevie. Možno sa aj ona ocitne tam, kam za jej vlády posielali nepohodlných.

A hoci si toho už nazbierala dosť, stále je tu a behá si po slobode. Akoby mala málo za ušami, pýta si viac. Myslím, že by to chcelo poriadny výprask. Ako ten  od predsedníčky súdnej rady. Ale zaslúžila by si viac. Možno aj zopár poza uši. Alebo po riti. A možno  aj tú basu. Ale nechajme to na OČTK.  Nech robia, nech vyšetrujú a sudcovia nech vynášajú súdy. Lebo my nie sme Kolíková. Funkcia ministerky jej tak pomútila rozum, že všetko vie, do všetkého sa montuje. Už aj súdom vstupuje do právomoci a kritizuje ich. A keď o nich čosi povedal Fico, išla ho kopytami udupať. Čo sa tá najačala! Blaha by povedal, že jak Viktorka pri splave.

Uvidíme, čo to s ňou spraví, keď Kosová  bude informovať Európsku sieť súdnych rád o jej útokoch na súdnictvo. Či sa konečne spamätá, keď na slová vládnych politikov a našu kritiku v Hlavnom denníku nezabrala. Len aby tí sudcovia uverili Kosovej, a nie progresívnym žalobabám! Lebo tie pchajú  prsty všade.

Všetkým nám je jasné, o čo Kolíkovej a celej opozícii ide. Atentát im nevyšiel. Ficova vláda je tu, Fico sa zotavil a podľa prieskumov je najdôveryhodnejším lídrom. Aj strana Smer stále vedie, dokonca si polepšila. Ale v opačnom tábore je zle, opozičné strany padajú ako hnilé hrušky. SAS padá  spolu s nimi. Z toho všetkého ich ide šľak trafiť. Aby ich naozaj netrafilo, treba zbierať percentá a zachraňovať stranu. Aj za cenu nevyberaných útokov a klamstiev.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Ján Marton: Netolerantné stádo homofóbov
Celý svet je ako vo zveráku. Na každom fronte sme vypätí a čakáme čo sa udeje. Hovoríme o tolerancii a obrusovaní hrán. Taktiež na každom fronte. Žiaľ opak je pravdou. V skutočnosti chceme hecovať, podpichovať, provokovať... Skrátka robiť všetko,... Čítať ďalej
02 | 08 | 2024 | Ján Marton

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik