Hrôza REALITOU: Olympijský box povolil mužom MLÁTIT ženy v ringu (VIDEO+FOTO)
01 | 08 | 2024 I Eka Balašková

Olympiáda. Oslava pohybu, miesto, kde sa prepisujú svetové rekordy a kolíska fair play. To platilo ešte donedávna. Nad dianím na parížskych LOH sa však zastavuje rozum. Hlavne ženám, proti ktorým sa v boxerskom ringu môže postaviť aj muž. Asi nikomu netreba vysvetľovať, že box je šport mimoriadne drsný. To zrejme nevadí organizátorom hier. Komu to rozhodne prekáža, je slovenská politička Anna Belousovová, ktorá sa voči tejto praxi vyhranila na Facebooku.

Anna Belousovová reaguje pohoršeným statusom, v ktorom otvorene hovorí o legalizácii sadizmu. Má to však jednu podmienku. Politička konštatuje, že Pierre de Cubertain sa musí v hrobe obracať nad toľkým prznením ideálov olympiád. Na sadizmus poukázala aj poslankyňa Zuzana Plevíková, Zuzana Matejičková (Smer-SSD), ale nenormálne to pripadá aj mužom - minimálne Miroslavovi Čimovi (Republika) alebo Jurajovi Štubniakovi (Zdravý rozum), ktorého názor sa dozviete z galérie. A tak sa aj my pýtame, kde sú teraz ochrankyne žien.

„Legitimizujeme“ sadizmus

„Každý chlap, ktorý si rád udrie do ženy sa môže realizovať celkom legálne. Stačí, že sa bude identifikovať ako žena a začne sa venovať ženskému boxu. Sadisti všetkých krajín spojte sa!,“ hnevá sa politička.

Cubertain sa v hrobe obracia

„Zakladateľ novodobých OH sa určite v hrobe obracia z toho, ako „progresívne" sprznili všetky pekné ideály olympijských hier. A čo vlastne ešte nesprznili? Veď im doslova nič nie je sväté,“ uzatvára Belousovová.

O sadizme aj Plevíková

Je úplne jasné, že muži disponujú inou silou, ako ženy, ale Olympijský výbor kľudne povolil tento sadizmus, ktorý sa bude odohrávať pred očami celého sveta. Odsudzujeme a pohoršujeme sa, ak nejaký športovec, či športovkyňa použije doping. Ale súťažiacich mužov v ženských kategóriách máme tolerovať? Prečo chcú takto násilne zotierať biologický rozdiel medzi mužom a ženou? Alebo dohovor Rady Európy o predchádzaní násiliu na ženách je už azda neaktuálny?,“ pýta sa iná žena, poslankyňa NR SR Zuzana Plevíková.

"Sadizmus v priamom prenose": Plevíková o trans športovcoch na olympiáde (VIDEO)
Poslankyňa NR SR Zuzana Plevíková (Smer-SSD) tvrdí, že sa vôbec netreba čudovať tomu, ak chce Smer stavať hrádzu proti progresivizmu a liberalizmu. Dôkazom toho, že to treba urobiť sú aj aktuálne prebiehajúce Letné olympijské hry (LOH) a zápolenie... Čítať ďalej
01 | 08 | 2024 | Eka Balašková
?session=true

Ešteže Djoko sa necíti ako žena

"Keď si muž o sebe myslí, že je Napoleon, zatvoria ho na psychiatrii. Ak si myslí o sebe, že je žena, tak môže mlátiť ženy v boxe... Ešteže Djokovič nie je “žena” a nebude hrať proti našej Schmiedlovej," konštatuje na sociálnej sieti poslankyňa NR SR Zuzana Matejičková.

Je to na nás

Aj Miroslav Čimo konštatuje, že do športu zavítalo to, čoho sa v ňom všetci obávali a mysleli si, že by sa nikdy nemalo diať.

„Ak niekedy, tak teraz je čas, aby športovci opustili Paríž! Muži v ženských disciplínach? Akože vážne?! Toto niekto skutočne berie ako športové, ako fair play? Šport je založený na športovom správaní, ak sa niekto nesprával športovo, bol diskvalifikovaný. Na mieste je otázka, kedy začnú muži súťažiť na detských majstrovstvách a zbierať medaily,“ myslí si Čimo s tým, že je len na nás, či to budeme akceptovať, veď sme dostali slobodnú vôľu.

Facebook / Zuzana Plevíková
Facebook / Anna Belousovová
Facebook / Anna Belousovová
Feministky, kde ste?

A tak sa my, obyčajné ženy, pýtame, kde sú tie z nás, ktoré dbajú na rodovú rovnosť tým, že popri učiteľoch sa zmieňujú o učitelkách, popri policajtoch o policajtkách alebo popri zdravotníkoch aj o zdravotníčkach. Či športovci a športovkyne sú „športovectvo“, kdeže už máme aj rodovo neutrálne diváctvo …

Fico láme barlu a národ má veľké očakávania
„Keď vás médiá nezničia, politickí oponenti nezavrú a ich aktivista nezabije, tak vás to posilní. Od dnes už bez akejkoľvek pomôcky na chodenie,“ napísal premiér na sociálnej sieti ani nie tri mesiace po tom, ako v Handlovej dostal päť striel od... Čítať ďalej
01 | 08 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik