Plevíková: Od nás chcú ospravedlnenie a sami nemajú zrkadlá
31 | 07 | 2024 I Eka Balaskova

Poslankyňa NR SR Zuzana Plevíková (Smer-SSD) nerozumie vyjadreniu PS a SaSky, ktoré od Smeru žiadajú ospravedlnenie. Nerozumie, za čo a vôbec ako ho môžu chcieť práve ľudia z tých strán, ktoré chodia do Bruselu ako na hodiny klavíra, aby všade, kde sa dá, hádzali súčasnej vláde polená pod nohy. Na Facebooku sa Plevíková pobúrene pýta, či oni chcú ospravedlnenie.

Plevíková konštatuje, že žiadosti o ospravedlnenie týchto strán sú jej vždy trpko smiešne. Tentokrát sa PS podľa nej nepáči, že Smer hovorí pravdu a SaS hovorí o potrebe ospravedlnenia vo veci smrti gen. Lučanského. Plevíková si ale myslí, že ospravedlniť by sa mali práve oni za klamstvá a burcovanie davov. Lenže to oni nevedia.

Prekážala im pravda?

„PS-ko žiadalo ospravedlnenie v podstate za to, že sme hovorili pravdu o tom, ako ich europoslanci behali po inštitúciách v Bruseli, šírili zlé meno Slovenskej republiky a snažili sa o zastavenie finančných tokov,“ konštatuje Plevíková.

Ešte aj SaS...?

„Najnovšie SaSka žiada ospravedlnenie ohľadne M. Lučanského veľmi pofidérnej smrti. Akože, pardón, ale M. Kolíková, ktorá toho má na svedomí za svojho ministrovania viac ako dosť, skutočne nemá absolútne žiadne morálne právo čokoľvek žiadať. A už vôbec nie ospravedlnenie. Práve vďaka nej boli do väzby posielaní nevinní ľudia a mnohí aj záhadne zomierali. Závery generálnej prokuratúry môžeme len rešpektovať. Avšak, nemyslím si, že prípad je na konci. Syn gen. Lučanského nesúhlasí so závermi GP a avizoval, že sú mu k prípadu známe nové skutočnosti,“ pridáva Plevíková.

Smrť Lučanského: Glück žiada Kolíkovú, aby niesla zodpovednosť (VIDEO)
Richard Glück je jedným z tých, ktorým nejasné okolnosti smrti bývalého policajného prezidenta generála Milana Lučanského „nedajú spávať“. Zrejme to tak vidí aj Mária Kolíková, ktorá sa opäť raz postavila pred novinárov, aby o smrti policajného... Čítať ďalej
30 | 07 | 2024 | Eka Balaskova

Má otázku

„Ale ja mám otázku, kedy sa oni chcú ospravedlniť? Ospravedlniť sa za tie roky šikany a hon na čarodejnice, ktorá sa tu odohrávala na nevinných ľuďoch? Ospravedlniť sa verejnosti za to, že klamali (a stále klamú) a burcovali davy, až sa stal atentát na nášho premiéra? Za to všetko, čo bohapusto narozprávali? Že neustále prilievali olej do ohňa, vďaka čomu sa udial útok na demokraciu? Priznať si konečne svoj podiel viny a nie len od toho utekať? Nie, oni toho nie sú schopní, nemajú sebareflexiu a zrkadlá majú rozbité,“ uzatvára poslankyňa.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik