Milan Mazurek: Progresívci, už ste spokojní? (VIDEO)
31 | 07 | 2024 I Eka Balaskova

Čin Nígérijčana z Dunajskej Stredy, ktorý v sobotu v noci znásilnil dievča a mladú ženu, otriasol celým Slovenskom. Výnimkou nie je ani europoslanec Milan Mazurek, ktorý sa k činu mladého Afričana vyjadril vo videu na sociálnej sieti.

V stredu 31. júla sme vás informovali o prípade zo soboty, kedy 27-ročný nezamestnaný Nigérijčan s trvalým pobytom pri Dunajskej Strede znásilnil neplnoleté dievča a mladú ženu.

Občan Nigérie s trvalým pobytom v okrese Dunajská Streda bol obvinený z dvoch zločinov. Šlo o znásilnenie a sexuálne násilie na dvoch ženách, ktoré znásilnil v parčíku pri Dóme sv. Martina. Mestský súd ho ešte v nedeľu vzal do väzby, no Nigérijčan obvinenia odmieta.

O prípade sa dočítate TU:

Dráma v nočnej Bratislave: Afričan je už vo väzbe
Bratislavská polícia vyšetruje prípad 27-ročného občana Nigérie, ktotý mal počas víkendu znásilniť mladistvé dievča a 20-ročnú ženu. Podľa informácií televízie ta3 bratislavský Mestský súdu už obvineného muža z Afriky poslal do väzby, kde si počká... Čítať ďalej
31 | 07 | 2024 | Eka Balaskova

Milan Mazurek však upozornil aj na ďalší zločin. Tentoraz z Británie. Prihovára sa preto progresívcom, ktorých označil za najväčšie zlo, či toto je to, čo chcú dosiahnuť migračnou politikou schválenou EÚ. Pýta sa tiež vlády, prečo nechce radšej, ako na prijímanie pracovnej sily zo zahraničia tlačiť na rast miezd, ktoré by zaistili návrat mnohých Slovákov domov. „Liek“ Republiky na ochranu našich žien a detí je v prísnej ochrane hraníc.

Už ste spokojní?

Mazurek však upozorňuje aj na iný zločin, ktorý spáchal iný muž z Afriky v Anglicku. Ten zavraždil tri malé dievčatká a päť ďalších detí „vďaka“ nemu v nemocnici bojuje o život.

„Ja sa chcem preto opýtať progresívnych politikov, toho najhoršieho politického zla, ktoré existuje, ale aj voličov, ktorí sa radujú z úspechu progresívnych politických strán po celej Európe, či ste už spokojní. Či je vaša túžba po krvi malých, nevinných detí, po znásilnených dievčatách, po utrpení nevinných Európanov ukojená. Alebo jej potrebujete viac? Potrebujete viac otvoriť brány Európy a doviezť sem celú Afriku? Nech je znásilnených ešte viac? Nech je smrti a beznádeje ešte viac? A potom budete ukojení? Koľko smrti a koľko beznádeje vlastne potrebujete, aby ste si uvedomili, akí hlupáci v skutočnosti ste a ako vaša imigračná politika ničí ľudí, spôsobuje smrť a beznádej,“ hovorí v emotívnom prejave Mazurek.

Pýta sa aj vlády

A rovnako sa chcem opýtať vlády Slovenskej republiky, či teda bude trvať na tom, čo povedal Robert Fico na Svetovom ekonomickom fóre a bude presadzovať prijatie stotisíc ekonomických imigrantov namiesto toho, aby Slovákom zahraničné fabriky zvýšili platy, aby sa zo zahraničia mohli vrátiť k svojim rodinám, aby sme teda ekonomických imigrantov, ako bol aj ten Afričan, ktorý znásilňoval v Bratislave, s povolením na pobyt, ako ekonomický migrant, mali na Slovensku ešte viac. Či toto bude riešenie pre Slovensko, že ich sem dovezieme čo najviac a budeme čakať, či niektorý z nich nedostane chuť na naše dcéry, alebo manželky,“ pokračuje Mazurek v nepekných víziách.

Prečo tie otázky

„Ja sa pýtam, pretože ja by som s takouto politikou nikdy v živote nesúhlasil,“konštatuje Mazurek s tým, že v hnutí Republika majú jasnú odpoveď v ochrane hraníc na ochranu našich žien a detí, aby sem nemohol prísť hocikto bez toho, aby sme o ňom čokoľvek vedeli. Či už o jeho minulosti, alebo o plánoch na Slovensku.

Na Donovaloch sa čelne zrazili dve dodávky, vodič poštárskej zahynul
K tragickej dopravnej nehode došlo v stredu krátko pred 15.00 h na horskom priechode Donovaly, kde sa čelne zrazili dve dodávky. Vodič poštárskej dodávky, ktorý jazdil v smere z Donovál na Banskú Bystricu, na mieste zahynul. TASR o tom informovala... Čítať ďalej
31 | 07 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

My sa musíme chrániť

„Ja nechcem nikoho hádzať do jedného vreca a chápem, že sem prichádzajú aj normálni, slušní ľudia, ale to riziko za to jednoducho nestojí. Vidíme, čo sa deje v západnej Európe a keď vidíme, čo sa deje už aj na Slovensku, mali by sme sa poučiť a pochopiť, že toto cesta nie je,“hovorí Mazurek s tým, že chce veriť, že pri ďalších voľbách ľudia pochopia, že progresívci nesmú zvíťaziť.

„Aby žiadne ďalšie dievčatá, aby žiadne ďalšie deti nemuseli trpieť kvôli totálne hlúpym politickým rozhodnutiam ľudí, ktorí Slovensko a Európu nenávidia,“ uzavrel Mazurek.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik