Kollár rozoberá PS na súčiastky: Ich vzor Merkelová nás predala Rusom!
01 | 08 | 2024 I Bari Zajačková
Ropná kríza rozvírila politické vody

Boris Kollár vo svojom najnovšom videu reaguje na zastavenie dodávok ropy z Ukrajiny do Slovnaftu. Táto situácia rozpútala búrlivú diskusiu medzi vládou a opozíciou.

PS vs. Fico: Boj o energetickú budúcnosť

Progresívne Slovensko ostro kritizuje premiéra Fica za údajnú neschopnosť predvídať energetické problémy. Kollár však túto kritiku spochybňuje a obracia pozornosť na údajné pokrytectvo PS.

Odhalenie o Merkelovej

Kollár nešetrí kritikou ani na adresu Angely Merkelovej, ktorú PS obdivuje. Pripomína, že po anexii Krymu v roku 2014 Merkelová namiesto sankcií podporila projekt Nord Stream 2. Kollár zdôrazňuje, že Nemecko už vtedy malo Nord Stream 1, ktorý dodával plyn do západnej Európy a Nemecka. Napriek tomu, keď niektoré krajiny prichádzali s návrhmi na znižovanie energetickej závislosti Európy od Ruska, bola to práve Angela Merkelová, ktorá tieto snahy blokovala.

Kollárova pointa

Šéf Sme rodina zakončuje svoj príspevok pichľavým označením prístupu PS k energetickej politike ako "užitočný idiot". Týmto kontroverzným výrokom spochybňuje kompetentnosť PS v otázkach energetickej bezpečnosti a poukazuje na rozpor medzi ich súčasnou kritikou a obdivom k politike Angely Merkelovej.

Lipšic vs. minister vnútra: Búrlivá výmena názorov po obvinení ´Čurillovcov´
V posledných hodinách otriasla slovenskou politickou scénou správa o obvinení blízkych spolupracovníkov bývalého špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica. Inšpekcia ministerstva vnútra obvinila prokurátora Michala Šúreka a troch bývalých... Čítať ďalej
30 | 07 | 2024 | Bari Zajačková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik