Neprestáva prekvapovať! Boris, ako influencer! (VIDEO)
30 | 07 | 2024 I Eka Balaskova

Zdá sa, že Borisovi Kollárovi počas štyroch rokov „zachutili“ svetlá kamier a to, že je súčasťou našich domácností cez obrazovky televízorov, tablety, či monitory našich sociálnych sietí. Zdá sa, že slovenské influencerské nebo má miesto aj pre Borisovu žiarivú hviezdu. Ak aj nemá, Boris Kollár (Sme rodina), bývalý predseda NR SR si ho skrátka urobí. Napríklad aj videom z dovolenky.

Vo videu sa zrejme snaží vyvracať rôzne fámy, ktoré sa o ňom šíria.

A tak súhlasí s tým, že na dovolenky chodí s dvoma ženami (pribehnú k nemu dve z jeho početných dcér) a že jazdí iba na drahých autách (takých, čo majú problém naštartovať) a jasné, že „nevie“ prebaliť dieťa (pričom vo videu mu to ide celkom zručne).

Zápas roka? Boris Kollár dostal výzvu na pästný súboj
Bývalý bos nitrianskeho podsvetia Ľubos Ferus vyzval na súboj bývalého predsedu parlamentu a podnikateľa Borisa Kollára. Dôvodom má byť kauza s jeho dcérou, Emou Ferusovou, ktorá bola Kollárova milenka. Prijme Boris Kollár výzvu? Na Slovensku... Čítať ďalej
24 | 07 | 2024 | Ivan Mihale

„Som Boris Kollár a jasné, že chodím iba na privátnu pláž,“ hovorí politik-influencer vo videu a neónovo zelený uterák si prestrie na pláži medzi mnohými ďalšími slniacimi sa ľuďmi. Ten istý Boris Kollár, ktorý sa určite stravuje len v tých najdrahších reštauráciách, sa zastaví pri pouličnom stánku s jedlom.

„Som Boris Kollár. A jasné, že keď ma hocikto vyzve, aby som skočil z mosta do vody, tak to určite urobím,“  presviedča nás predseda strany Sme rodina dopije kávu a už chvíľu na to sa hádže do bazéna.

Politika nevyšla, dnes je móda byť influencerom...

Kollár je známy svojimi avantúrami, ktorých výsledkom je početný kŕdeľ detí s bohatým počtom ich mamičiek. Čo-to prezradil aj z minulosti, Slovensko sa zrejme môže pripraviť na seladónove výstrednosti, ktoré určite nebudú o skoku do vody so šálkou kávy v ruke.

Exorcista z Írska: Bude veľký vojnový konflikt, ale po ňom... (VIDEO)
O tom, že svet čaká veľký vojenský konflikt hovorí množstvo rôznych jasnovidcov a prorokov aj z kresťanského sveta. Najnovšie sa k nim pridal írsky exorcista, otec Pat Collins. Ten tvrdí, že počas modlitby „dostal slovo od Pána“, v ktorom videl... Čítať ďalej
28 | 07 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik