Hlas ľudu: Kto je tu sviňa
30 | 07 | 2024 I Mária Škultétyová

Generálna prokuratúra dala bodku za prípadom úmrtia generála Lučanského. Jednoznačne potvrdila, že išlo o samovraždu. Kolíková  preto žiada ospravedlnenie. Chladno a cynicky. Lebo ona je taká. Chladná  a cynická. Žiada premiéra Fica, žiada ministrov Kaliňáka, Suska, Tarabu, Šutaj Eštoka a poslancov Ľuboša Blahu a Tibora Gašpara, aby sa ospravedlnili. Za podozrenia a obvinenia justičnej stráže z týrania, mučenia a nebodaj zo smrti generála Lučanského.

Medzi komentármi, ktoré reagujú na jej podnet, je jeden, ktorý hovorí: Ten skorumpovaný zločinec sa neospravedlní, nemá na to !! Sviňa!

Kto je tá sviňa v hlave autora, o tom nikto nepochybuje.

Len sa pýtam, kto sa ospravedlní premiérovi Ficovi za všetky tie urážky,  útoky a klamstvá na námestiach. Kto sa ospravedlní za to, že svojím vystúpením podnecoval ľudí k nenávisti? Kto sa ospravedlní za to, že Kolíková stála tam na tribúne s rozpaženými rukami ako Kristus Spasiteľ? Kto sa ospravedlní za to, že aj ona nesie vinu na atentáte? Kto sa premiérovi ospravedlní za bolesť, za následky zranenia, za traumu, ktorú si možno ponesie do konca života?

Nikto. Opozícia je čistá, bez viny. To tí druhí sú svine. To tí druhí sú zlí.

A kto sa ospravedlní za to, že generál Lučanský nemal dovolený ani len písomný styk s rodinou? Kto sa ospravedlní za nechutné vyjadrenia Kolkovej o Lučanskom v relácii Pumpa?

Nikto. Všetko bolo s kostolným poriadkom.  Nikto. Kolíková na to nemá charakter.

A ešte si dovolím komentár z iného miesta:

Ten prípad riadne smrdí a keďže prokuratúra má na tom leví podiel, akýže mohol byť záver? Azda sa sami neobvinia. Mohol konať tak dozorujúci prokurátor, ako aj jeho nadriadený prokurátor či dokonca generálny prokurátor. Počuli sme, že by niektorý z nich konal? A to ešte nehovorím o tzv. nezávislom súde. Jednoducho zametali cca 3 roky a teraz to už len "dokončujú". Taká je " súdna spravodlivosť" na Slovensku. Už len to, že "nechcú prijať či preveriť a vyvrátiť" svedectvá druhej strany, ale to by asi nešlo. Svedkovia by vypovedali, a aj fakt, že znalec nebol pri obhliadke, aj keď je tam podpísaný, sa asi dá dokázať. Takže, samozrejme, že nedošlo ku pochybeniam, keď si povyberám len to, čo sa mi hodí. Koniec koncom rozhodujem o svojej vlastnej účasti a podiele na tomto čine. Takže aká objektivita!

Na záver už len zopakujem: Kto je tu sviňa?

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Tým, čo nemajú radi Remišovú
Aj keby som to nemala robiť, zvedavosť ma doženie. Človek je od prírody zvedavý, čo si myslia tí druhí. Prečítam si komentáre. A poviem vám, na fejsbuku si ľudia povedia, čo si myslia. Niektorí slušne, iní vulgárne. Aký človek, taká reč. Stane sa,... Čítať ďalej
29 | 07 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik