Šokovaná Romana Tabak: Toto podporilo ministerstvo školstva?!? (FOTOGALÉRIA)
30 | 07 | 2024 I Eka Balašková

To, čo podporil minister školstva v rokoch 2020-2022 Branislav Grőhling v spolupráci s Iuventou – slovenským inštitútom mládeže, bude od vás chcieť nádych, výdych a to niekoľkokrát. Medzi podporovateľmi nájdete okrem iného aj Veľvyslanectvo USA na Slovensku. Čo je to neutrois, genderfluid, demiboy, demigirl, agender, bigender sa dozviete práve z tohto projektu, informuje na Telegrame Romana Tabak na svojom kanáli „Romana Tabaková – Za šport“.

„Zvrátenosti po tichu tlačia deťom do hláv!  Dúhová vlajka je nástroj zvrátenej propagandy, čo sa skrýva za lásku a rešpekt. V druhých krajinách zaradilo LGBT+ hnutie na zoznam extrémistických organizácií,“ konštatuje politička, ktorá sa priznáva k tomu, že z týchto „nechutných nezmyslov“ jej je zle aj ako matke, no nabáda nás, aby sme si to pozorne prečítali.

"Celebritka" v ŠOKU! Chcel spoluprácu, dostal KOŠOM
David Key je známy influencer, ktorý je známy aj z rôznych televíznych reality šou. Rozhodol sa osloviť na spoluprácu jeden z bratislavských podnikov. Známy podnik s ním však odmietol spoluprácu, pretože je gay. Podnik sa k tomu otvorene aj... Čítať ďalej
28 | 07 | 2024 | Eka Balaskova

„Viete ako to spolu zastavíme? Tak, že o tom budeme neustále hovoriť, písať a zdieľať. Držme si navzájom palce proti tomuto zvrátenému progresivizmu,“ poznamenáva politička a dodáva, že toto je politika PS, SaSky, ale aj Macrona, Leyenovej, či Bidena.

V našej galérii nájdete len zlomok z toho, čo by podľa niekoho mali vedieť naše deti. Ak teda máte chuť na toto čítanie, nech sa páči:

https://drive.google.com/file/d/1cAzhcGQStgebxbQ1CqJCChlmxOu-7jSe/view

Telegram R. T.
Telegram R. T.
Telegram R. T.
Telegram R. T.
Telegram R. T.
Telegram R. T.
Telegram R. T.

 

Politička sa do tejto témy riadne oprela už nedávno, keď poukázala na to, že práve títo ľudia šíria nebinárnosť, vymyslený neexistujúci blud aby pomotali a zohavili mysle aj telá detí. Pripomína, že nebinárnosť spopularizovala speváčka Demi Lovato, ktorá bola dlhé roky závislá na kokaíne a xy krat bola na liečeniach.  

"Prečo ich cielovka nie sú dospelí ľudia ? Ale ľahko ovplyvniteľní študenti, torých klamú cez sociálne siete a ani nevedia čo majú v programe?," uvažuje vo svojom staršom príspevku Tabak.

Romana Tabak je zdesená! PS propaganda naberá na obrátkach
Exposlankyňa Romana Tabak je zdesená a zdôrazňuje, že: "naše deti musíme chrániť". Na sociálnej sieti zdieľa vlajku, vyzýva k zdieľaniu svojho príspevku, pretože ide podľa nej o vymyslený neexistujúci blud, aby pomotali a zohavili mysle aj telá... Čítať ďalej
25 | 07 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik