Hlas ľudu: Tým, čo nemajú radi Remišovú
29 | 07 | 2024 I Mária Škultétyová

Aj keby som to nemala robiť, zvedavosť ma doženie. Človek je od prírody zvedavý, čo si myslia tí druhí. Prečítam si komentáre.

A poviem vám, na fejsbuku si ľudia povedia, čo si myslia. Niektorí slušne, iní vulgárne. Aký človek, taká reč. Stane sa, že na váš článok „zablúdi“ niekto, kto s vami nesúhlasí. Má rád človeka, čo o ňom nepíšete práve najlepšie, a tak si vyleje na vás zlosť. Ale zlosť si vyleje najmä vtedy, keď hovoríte o človeku, ktorého nemajú radi, nenávidia ho. Dobrým príkladom je Veronika Remišová.

Má ona na svojej stránke aj fanúšikov, ale nech mi Veronika odpustí, väčšina ľudí ju nemá rada. A tak sa objavujú komentáre typu: „Bože, zas ona! Veď ste ju dávali len nedávno. Nemôžem sa na ňu kukať. Ešte aj v nedeľu! Pokazila mi chuť na nedeľný obed!“

To je tak, ctený čitateľ! Veronika si koleduje, aby sa o nej písalo. Kritizuje túto vládu doslova za všetko. Už len čakám, kedy ich obviní z toho, že vôbec dýchajú. Keď sa pozriete na jej profil, nič pekné o nich nehovorí.

Uhorková sezóna prináša aj iné témy, než je kritika vlády. Obľúbenou témou posledných dní sa stali OH.

Najnovšie sa Veronika vyjadrila k otváraciemu ceremoniálu. PÍŠE:

Umelecký riaditeľ otváracieho ceremoniálu olympijských hier sa pred pár hodinami ospravedlnil, že nechcel uraziť kresťanov a paródia na Poslednú večeru mala byť vraj oslavou "tolerancie". Na výsmechu postavy Ježiša však nie je nič tolerantné a výsledkom je rozhádaný doslova celý svet.

Je to opak ducha olympijských hier, ktoré by mali ľudí spájať v nádhernom zážitku zo športu a oslave vytrvalosti a nezlomnosti. Hádať sa kvôli zbytočne kontroverznému a provokačnému otvoreniu olympiády je to posledné, čo rozdelený svet zmietaný konfliktami teraz potrebuje.

Nuž, a reakcie? Súhlasné i kritické. Lebo my ľudia sme, našťastie, rôzni. Jednému sa páči to, druhému ono. Jedni ťa chvália, lebo súhlasia, druhí kritizujú, lebo na vec majú inakší názor.

TU JE ZOPÁR Z NICH:

Plne s vami súhlasím, pani Remišová.

Bolo ton nehanebne provokujúce a urážajúce. A to dobre vedeli. Nakoniec dosiahli presný opak opak toho, čo to malo splniť.

Usporiadateľ sa ani nemal za čo ospravedlňovať …Choreograf otváracieho ceremoniálu Thomas Jolly v nedeľu poprel, že by pri otvorení hier v Paríži parodoval Poslednú večeru. Organizátori hier sa napriek tomu ospravedlnili a uviedli, že nemali v úmysle „prejaviť neúctu žiadnej náboženskej skupine“.

„Našou myšlienkou bola inklúzia,“ povedal Jolly.

„Nikdy sme nemali v úmysle prejaviť neúctu k žiadnej náboženskej skupine,“ povedala v nedeľu novinárom hovorkyňa Paríža 2024 Anne Descampsová. „Ak sa ľudia urazili, je nám to samozrejme veľmi, veľmi ľúto,“ dodala. Jolly zároveň poprel, že by sa vo svojej takmer štvorhodinovej produkcii inšpiroval Poslednou večerou. „Myšlienkou bolo urobiť veľkú sviatočnú oslavu spojenú s bohmi Olympu,“ povedal Jolly v nedeľu pre televíznu stanicu BFM.

Veď hovorím: koľko ľudí, toľko názorov.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: SVETOVÁ hanba pre Slovensko!
Lepí sa to na nás zo všetkých strán. A kto za to môže? Veronika chce byť aktuálna, alebo už naozaj nemá o čom. A možno si chce prihrievať svoju polievočku na ďalších útokoch proti vláde. Tentoraz niektorých fanúšikov dostala do tranzu kratučkým... Čítať ďalej
28 | 07 | 2024 | Mária Skultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik