Spevácka legenda šokuje! Moje dni sú zrátané, som zmierený
28 | 07 | 2024 I Gabriela Fedičová

Britská spevácka hviezda Rod Stewart (79) šokovala vyjadrením, ktoré bolo zverejnené v najnovšom rozhovore pre The US Sun.

Rod Stewart tvrdí, že jeho dni sú zrátané a je zmierený so smrťou. Zvyšok svojho život si vraj bude užívať čo najviac, ako sa len dá, informovali aj topky.sk.

„Som si vedomý toho, že moje dni sú spočítané. Všetci raz zomrieme, takže sme na tom úplne rovnako. Zvyšné roky môjho života si budem užívať naplno. Možno ich však bude aj ďalších 15. Už však na tom nie som tak, ako v 70-tych alebo 80-tych rokoch a nemôžem zostať celú noc hore, opiť sa a na druhý deň mať rovnaký hlas. V súčasnosti musím môj hlas chrániť pred a aj po koncertoch,“ uviedol legendárny hudobník.

Rod Stewart patrí medzi najväčšie hudobné legendy svojej generácie. Na svojom konte má niekoľko ocenení a množstvo slávnych piesní. V roku 2016 mu bol dokonca udelený titul Sir za jeho prínos v oblasti hudby. V najnovšom rozhovore pre americký portál The US Sun však šokoval svojimi vyjadreniami, že je zmierený so smrťou. Podľa jeho slov sú jeho dni spočítané a priznal, že čas, ktorý mu zostáva, chce využiť najlepšie, ako sa dá.

Facebook: Rod Steward

Polícia odporúča pri vycestovaní do cudzej krajiny neodovzdávať cestovné doklady
Polícia odporúča pri vycestovaní do cudzej krajiny neodovzdávať cestovné doklady. Pri spisovaní údajov z dokladu totožnosti je podľa nej potrebné byť prítomný a doklady žiadať ihneď späť. Rovnako ponechať si fotokópiu dokladu v mobilnom telefóne a... Čítať ďalej
28 | 07 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik