Exorcista z Írska: Bude veľký vojnový konflikt, ale po ňom... (VIDEO)
28 | 07 | 2024 I Eka Balaskova

O tom, že svet čaká veľký vojenský konflikt hovorí množstvo rôznych jasnovidcov a prorokov aj z kresťanského sveta. Najnovšie sa k nim pridal írsky exorcista, otec Pat Collins. Ten tvrdí, že počas modlitby „dostal slovo od Pána“, v ktorom videl budúcnosť. Jeho rozprávanie zverejnil YouTube kanál Mother & Refuge of the End Times (v preklade: Matka a útočisko konca časov, pozn. red.)

„Ako sme sa modlili, dostal som slovo od Pána – myslím, že bolo od Pána. Vo svojej mysli som videl dve vlajky. Obe boli vo veľmi úbohom stave. Jedna bola úplne roztrhaná a ošklbaná, ale zostávala na svojom mieste a viala vo vetre. A bola tam ešte druhá vlajka. Nebol som schopný vidieť, čo za vlajku to bolo. Tá bola silno spálená, takže z tej vlajky zostalo len torzo,“ hovorí kňaz vo videu a pokračuje, že sa v duchu pýtal, čo ten obraz má znamenať.

Prišla mu odpoveď, že sú to vlajky zničené vo vojne.

„To hádam nemôže byť pravda, že prichádza vojna,“ odvetil v duchu kňaz na tieto slová a vo videu  dodáva, že existencia zmeny menších vojenských konfliktov sa „zlúčia“ v jeden veľký konflikt.

Astrologička Laiferová: Mladým nie je čo závidieť. A bude ešte horšie!
Aj keď v prípade dám sa o veku nehovorí, pri speváčke, lekárke, motivátorke a astrologičke Marcele Laiferovej by 79 rokov hádal naozaj len málokto. V rozhovore pre Plusku Laiferová priznala, že mladým ľuďom dnes vôbec nezávidí. Táto doba plná... Čítať ďalej
24 | 07 | 2024 | Eka Balašková

„Zrazu som uvidel zjavovať sa tretiu vlajku, ktorá bola úplne v poriadku. Nachádzala sa v diaľke a jej podobu som videl veľmi jasne: bola oranžovo-žltej veľmi žiarivej farby. A v strede bol biely kríž. Povedal som Pánovi: „Čo to symbolizuje?“ A On odvetil: „Po vojne, keď bude pýcha národov zlomená, prijmú Môj Kríž a posolstvo Kríža.“ Bol to veľmi nádejný odkaz, pretože po temnote príde svetlo,“ pokračoval exorcista.

Podobné proroctvá

Táto vízia sa podobá na množstvo podobných katolíckych vízií a proroctiev, ktoré taktiež hovoria, že má prísť veľká vojna a po nej veľká obnova kresťanstva. Presne tento odkaz nesú aj proroctvá Panny Márie z Fatimy, kde sa na jednej strane hovorí, že „mnohé národy budú zničené“, aby nás Matka Božia hneď v ďalšej vete uistila, že „napokon však zvíťazí Moje Nepoškvrnené Srdce“.

Mnohé z týchto proroctiev uznaných Cirkvou (napr. od Marie Julie-Jahenny) hovoria, že počas vojny povstane vo Francúzsku akýsi potomok prvého kresťanského cisára Konštantína Veľkého, ktorý taktiež porazí nepriateľa a privedie padnutý (a zdevastovaný) svet opäť ku kresťanstvu.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik