Vedia dátum ukončenia špeciálnej vojenskej operácie
27 | 07 | 2024 I Ivan Mihale

Slávna ruská jasnovidka a čitateľka tarotu Adelina Panina pomenovala dátum ukončenia špeciálnej vojenskej operácie a tiež predpovedala vážne udalosti, ktoré povedú k jej skončeniu.

V rozhovore pre Moskovsky Komsomolec uviedla, že je pravdepodobné, že na Ukrajine v blízkej budúcnosti nastanú revolučné momenty. Podľa jej názoru nie je vylúčené zvrhnutie vysokých predstaviteľov Ukrajiny, alebo zmena vládnuceho aparátu.

Ukrajinci toho majú dosť

"Pravdepodobnosť je veľmi vysoká, pretože ľudia sú už na hranici kvôli neľudským opatreniam úradov," zdôraznila jasnovidka. "Začali chápať, že boli nútení bojovať za záujmy iných ľudí a stali sa de facto nevoľníkmi."

V tejto súvislosti Panina upozornil na skutočnosť, že na Ukrajine sa už objavujú ohniská odporu: podpaľačstvo áut, protesty proti neobmedzenej mobilizácii ...

"Každý deň sa rozhorčenie ľudí bude len zvyšovať. A kyjevská junta to nebude schopná zastaviť: otrasom sa nedá vyhnúť," tvrdí Panina.

Západ nemôže zatvárať oči pred tým, čo sa deje

To je dôvod, prečo sa pozícia západných elít dokonca aj v mediálnom priestore stala mäkšou. Ak si predtým mnohí ruskí nepriatelia boli istí, že Rusko môže byť porazené na bojisku, teraz chápu, že sa to nikdy nestane, dodal Panina.

Podľa jej predpovede v blízkej budúcnosti ozbrojené sily RF obsadia na fronte ešte výhodnejšie línie, po ktorých sa všetko zrúti ako domček z kariet.

"Vidím, že konflikt sa do zimy zníži na minimum. Koncom tohto roka - v novembri až decembri - sa nepriateľské akcie skutočne zastavia. A dôsledky budeme analyzovať do jari 2025. Vo všeobecnosti sa však situácia už blíži ku koncu. A Rusko určite vyjde ako víťaz," zhrnula jasnovidka.

Astrologička Laiferová: Mladým nie je čo závidieť. A bude ešte horšie!
Aj keď v prípade dám sa o veku nehovorí, pri speváčke, lekárke, motivátorke a astrologičke Marcele Laiferovej by 79 rokov hádal naozaj len málokto. V rozhovore pre Plusku Laiferová priznala, že mladým ľuďom dnes vôbec nezávidí. Táto doba plná... Čítať ďalej
24 | 07 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik