Hlas ľudu: VÝZVA ĽUBOŠOVI BLAHOVI! SÚRNE!!!
27 | 07 | 2024 I Mária Škultétyová

Volila som Smer, lebo som vám verila. Verila som, že v Bruseli sa budete biť za Slovensko. Že vezmete do ruky valašku a spravodlivosť. Že im ukážete, že my sme u nás doma, my sme doma páni. Že nestrpíte, aby sa nám krivda stala. Lenže krivda sa deje. Áno, deje! Lebo Fico!

Keď nám vládol Vantajm Nextajm, Edko Vodka a Ľudko Zuzkin, všetko bolo OK, ako my Slováci hovoríme. Hoci to boli neschopní tĺci, bolo dobre. Uršuľa povedala: „Pošlite zbrane na Ukrajinu!“ A oni, sprostí, spolu s Naďom by aj gate poslali, len aby ich potľapkala. Zaslepená láskou k zelenému komediantovi nevidela, ako krivili naše zákony. Oni mohli všetko. Mohli zatvárať koho chceli, väzňov mohli nechať „zasamovraždiť“, zomierať bez pomoci. Mali všemocného Lipšica. A v Bruseli ju, Uršuľu.

A keď  Fico zrušil všemocného, keď začal naprávať, čo oni pokrivili, keď neposlúchal Uršuľu, zrazu je zle. Nasratá Uršuľa povedala: „Fico je zlý, neposlúcha, chce mier na Ukrajine. Aj zavraždiť ho preto chceli. Veď my ho dáme do poriadku. My s ním zatočíme ako s tým Maďarom. Pristrihneme holúbkovi krídelká. Stopneme peniažky zloduchovi.“

Vytiahla bulharský meter, aby odmerala Fica. A namerala samé chyby. Zle. Všetko zle.

Aby ste pochopili, musím vám vysvetliť, ako je to s tým bulharským metrom.

Bulharský meter nie je normálny meter, ktorý my Slováci bežne používame. Ten bulharský je oveľa dlhší,  má meter päťdesiat. Najlepšie to pochopíte , ak si pozriete scénku Bulharský meter zo Skrytej kamery. Tam uvidíte, ako to s meraním bulharským metrom dopadlo.

To bolo tak.

Bulhari v Bratislave stavali pisoáre. Myslím, že aj keď ste z dediny,  viete, čo je pisoár. Ak by predsa len niekto nevedel, tak poviem, že do toho čúrajú chlapi postojačky. Lenže stala sa chyba. Tí Bulhari merali svojím metrom. Teda tým, čo meria meter päťdesiat. Myslím, že mi rozumiete. No a pisoáre namerali tak vysoko, že naši chlapi, aj keď sa poserú,  aj tak to netrafia. Netrafili, ani keď pri čúraní vyskočili, ani keď sa na kýbeľ postavili.

Nuž a presne takýmto metrom meria Uršuľa Ficovu vládu. Darmo Fico hovorí o dvojakom kilometri. Na ten bulharský meter ani za svet nemôže dočiahnuť. Ani keď sa na hlavu postaví. Tak jej, Ľuboš, prosím ťa, kúp riadny slovenský meter a povedz jej, že ten bulharský nech si strčí.

Hlas ľudu: Ľudia chcú Igora. Nevideli ste ho?
Netreba veriť všetkému, čo hovorí múdrosť našich predkov. O Igorovi ani noviny nepíšu, ani v telke ho nedávajú. Zišiel z očí, ale nezišiel z mysle. Ľudia sa naňho pýtajú, chýba im Vantajm Nextajm. Teda, nie všetkým. Mne napríklad vôbec nechýba.... Čítať ďalej
26 | 07 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik