Na diaľnici D1 bude úplná uzávera. Začne sa už v piatok
26 | 07 | 2024 I Ivan Mihale

Polícia upozorňuje na úplnú uzáveru diaľnice D1, ktorá bude v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy. Dopravné obmedzenie sa začne v piatok (26. 7.) o 22.00 h a potrvá do soboty (27. 7.) do 12.00 h. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

„Počas úplnej uzávery diaľnice D1 bude obchádzková trasa vedená cez výjazd na Senec a následne po ceste č. II/503 – Senec – cestu č. I/61 – Veľký Biel – Bernolákovo – Bratislava,“ spresnila polícia.

Zároveň avizovala, že po úplnej uzávere diaľnice bude nasledovať spustenie minimálne jedného jazdného pruhu v smere do Bratislavy. Čiastočná uzávera sa podľa jej slov skončí najneskôr v nedeľu (28. 7.) o 20.00 h.

Polícia upozorňuje vodičov, ktorí plánujú jazdu týmto úsekom, aby vyrazili s dostatočnou časovou rezervou. „Zároveň im pripomíname, aby boli trpezliví, opatrní a zvýšili svoju pozornosť počas prejazdu uvedeným úsekom. V prípade zdržania sa v kolónach odporúčame účastníkom cestnej premávky, aby mali so sebou dostatočné množstvo tekutín,“ doplnila.

Gyimesi: Biden demaskoval biedu progresívnych médií
Seniorov si treba vážiť. Vďaka ich celoživotnej práci je svet tam, kde je a „strieborný vek“ je ctený v každej tradičnej kultúre. Podobne si starších ľudí váži aj podpredseda Maďarskej aliancie Győrgy Gyimesi. Starým pánom je aj Joe Biden, ktorý... Čítať ďalej
26 | 07 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik