Europoslanec: Aká škoda, progresívci mohli predĺžiť dobu ľadovú (VIDEO)
26 | 07 | 2024 I Eka Balaskova

Kanceláriu v Bruseli dostal aj europoslanec Milan Mazurek. To, čo v nej našiel, musel okamžite natočiť. Neveril som totiž vlastným očiam, že niekto môže byť až tak hlúpy. Moji predchodcovia zrejme patrili do skupiny tzv. "zelených", ktorým už ozeleneli aj ich jednoduché mozočky a načisto sa zbláznili, konštatuje podpredseda Republiky vo videu na Facebooku.

Mazurek v kancelárii objavil transparenty, ktoré svedčia o tom, že pred ním zrejme kanceláriu obýval nejaký ekoaktivista. Mazurek sa otvorene baví na jednoduchej „logike“ progresívcov a sľubuje, že pri obede s riadnym kusom mäsa bude myslieť práve na nich. V závere videa prichádza Mazurekov stranícky šéf Milan Uhrík a ukladá transparenty presne tam, kam podľa neho patria.

Ekoaktivista v EP

„Predo mnou ju musel mať nejaký pacient psychiatrickej liečebne, lebo som v nej objavil takéto geniálne nápisy, na ktorých stojí: Less meat, less heat, teda v preklade: menej mäsa, menej tepla,“hovorí Mazurek o svojom objave vo svojej kancelárii europoslanca.

Romana Tabak je zdesená! PS propaganda naberá na obrátkach
Exposlankyňa Romana Tabak je zdesená a zdôrazňuje, že: "naše deti musíme chrániť". Na sociálnej sieti zdieľa vlajku, vyzýva k zdieľaniu svojho príspevku, pretože ide podľa nej o vymyslený neexistujúci blud, aby pomotali a zohavili mysle aj telá... Čítať ďalej
25 | 07 | 2024 | Gabriela Fedičová

Kde boli, keď vyhynuli mamuty?

„Zoberte si, že na svete naozaj existujú ľudia, ktorí veria tomu, že ak by sme vyzabíjali kravy a dobytok vo všeobecnosti, tak sa planéta ochladí a bude nám menej teplo. Možno jednoducho bude chladnejšie,“ žasne europoslanec nad logikou niektorých politikov. Mazurek si z nich uťahuje, že škoda, že títo ľudia nepôsobili počas doby ľadovej, lebo veď mohli zachrániť mamuty pred vyhynutím.

„Alebo by našli nejaké fantastické riešenie, napríklad zákaz dízlových áut ... pardon, vtedy asi veľa áut nebolo, ale to týmto ľuďom starosti v ich jednoduchých mozočkoch nerobí,“ otvorene si uťahuje Mazurek z ekoaktivistov.

Povedzme si pravdu

„Kto verí takýmto blbostiam, nie je normálny a patrí na nejakú formu liečenia. A už len preto, že nám to tu títo géniovia nechali, som sa rozhodol si dnes na obed určite dať dobrú porciu mäsa,“ dodáva Mazurek, ktorý pri tom obede bude myslieť na všetkých zelených aktivistov.

Prichádza Milan Uhrík

„Ja už dlho hovorím, že tieto bruselské nezmyselné nápady a hlúposti patria do smetiaka, do koša a nie medzi normálnych ľudí,“ hovorí Uhrík, ktorý s úsmevom transparenty uložil presne tam, kam podľa neho patria.

Europoslanec za stranu SMER - SSD: Ukrajina nám vyhlásila vojnu
Maďarsko a Slovensko už asi týždeň nedostávajú ropovodom Družba ropu od ruskej firmy Lukoil, pretože Kyjev si túto firmu v júni pridal na svoj sankčný zoznam, čím teraz zdôvodňuje, prečo tranzit ropy od Lukoilu do Maďarska a na Slovensko neumožní.... Čítať ďalej
25 | 07 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik