Cynthia, ktorú našli v igelite, bola zavraždená! Obvinili jej PRIATEĽA
24 | 07 | 2024 I Ivan Mihale

V prípade smrti nezvestnej Cynthie S. (†32) z okresu Dunajská Streda došlo k zásadnému posunu. Ako informuje portál regiony.sk, polícia prípad prekvalifikovala na vraždu a obvinila jej priateľa Juraja.

Podľa najnovších informácií, ktoré získal portál Startitup, vyšetrovateľ aktuálne vzniesol obvinenie Jurajovi C. z vraždy Cynthie S. Mamičku dvoch detí mal podľa obvinenia uškrtiť lanom, potom zabaliť do fólie a vložiť do vodovodnej šachty pod pieskovisko, kde sa hrávala aj ich spoločná dcéra.

Podľa portálu sa mal bývalý príslušník kriminálneho úradu Finančnej správy k činu priznať minimálne trom rodinným príslušníkom. Vyšetrovateľ mal dnes ráno podať návrh na jeho väzobné stíhanie.

Zdroj: Facebook/NB1/B mert nem csak a nagyok számítanak | Cyntia S.

 

Našli ju zabalenú v igelite

Pátranie po mladej žene bolo vyhlásené 18. júla. Polícia v pondelok (22.7.) informovala, že jej telo objavili v rodinnom dome v meste Veľký Meder.

Päť dní ju hľadali policajti aj dobrovoľníci. Cyntia pritom celý čas ležala mŕtva v dome, kde bývala. Jej telo našli obalené v igelite. Podľa slov otca, Cyntiin priateľ policajtom najprv uviedol verziu, že sa obesila a že keď ju zbadal, zľakol sa, zvesil ju, obmotal do igelitu.

Matka dvoch malých detí bola bývalá vrcholová hádzanárka.

Kto bude homofób roka 2024 sa nedozvieme. Neuveríte, prečo
Anti-cena Homofób roka je každoročne vyhlasovaná Inštitútom ľudských práv (IĽP) a jej víťazmi už bol kadekto – Andrej Danko (SNS), Štefan Harabin, či Marián Kotleba (ĽS NS). V tomto roku sa IĽP rozhodol cenu nevyhlásiť a na svojej Facebookovej... Čítať ďalej
24 | 07 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik