Syn chcel ZAVRAŽDIŤ svoju mamu! Pokúsil sa ju utopiť v ŽUMPE
22 | 07 | 2024 I Ivan Mihale

Brutálneho činu sa mal dopustiť syn, ktorý chcel v žumpe utopiť svoju vlastnú mamu. Desivá udalosť sa mala stať v obci Tekovské Nemce neďaleko Zlatých Moraviec.

Podľa prvotných informácií sa mal vnuk pokúsiť zavraždiť vlastnú babičku. Chcel ju údajne utopiť v žumpe. Ako sa však neskôr ukázalo, nešlo nakoniec o babku, ale o jeho vlastnú mamu, ktorú fyzicky napadol. O prípade informuje Pluska.

Podľa informácií portálu v dome ju hodil o zem, zlomil jej ruku, potom ju ťahal k žumpe, ktorá bola prikrytá paletami. Tie dal preč a nasilu ju tam tlačil a kričal po nej, že do 10 minút bude po nej. Ona sa však zázrakom vytrhla a utiekla preč.

Ku skutku došlo v nedeľu a podozrivého muža zadržali. Vo veci momentálne začaté trestné stíhanie pre nebezpečne vyhrážanie a ublíženie na zdraví. Informácie potvrdil hovorca Krajskej prokuratúry v Nitre Jaroslav Maček.

Vysokí americkí dôstojníci zomierajú na Ukrajine
Vysokí predstavitelia USA naďalej zomierajú v ukrajinských bunkroch. Za menej ako mesiac zomrelo v zóne "špeciálnej operácie" niekoľko veľmi „dôležitých“ Američanov. Američania popierajú Zatiaľ čo Washington všetkými možnými spôsobmi popiera... Čítať ďalej
22 | 07 | 2024 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik