Hlas ľudu: Odkaz Šimečkovi: QUEER ľudí treba tolerovať a nie propagovať
22 | 07 | 2024 I Mária Škultétyová

Na Slovensku žijú normálni ľudia. Takí, čo neškodia žiadnej inakosti. Tolerujú ľudí s inakšou farbou pleti,  tolerujú homosexuálov aj lesby. Rešpektujú ich bez toho, či sa nejaká Čaputová, alebo Šimečka postavia na ich ochranu. Na Slovensku žije väčšina, ktorá odsudzuje neznášanlivosť, neľudskosť.

Neviem, ako je to v Blave, ale mne sa nezdá, že by inakší ľudia boli ohrozeným druhom. Ako napríklad hlucháň. Skôr sa mi vidí, že  počet inakších narastá. Pribúdajú nám ľudia pohlavní, bezpohlavní, ale aj takí, ktorí sa necítia byť ľuďmi, ale zvieraťom či vecou. Premiér na Devíne to vystihol. Táto nezdravá ideológia sa šíri ako rakovina. A nie je to len o lesbách a homosexuáloch. Strieľame na ľudí, ako by boli lovnou zverou. Od dobroty nevieme, čo so sebou. Vystavujeme na obdiv svoju sexualitu, nemáme žiadne zábrany. Nechce sa nám robiť, tak sme si vyrobili umelú inteligenciu. Roboty budú za nás robiť aj rozmýšľať. Preto keď počúvam , že moderné školstvo má učiť deti samostatne myslieť, som na rozpakoch. Vývoj napreduje a možno už ani rozmýšľať nebudeme musieť. Možno si páry rovnakého pohlavia alebo aj tí bezpohlavní vďaka umelej inteligencii dokážu vyrobiť deti. Keď sa dokážeme umelo omladzovať, oplodňovať, tak prečo by sme nedokázali vyrobiť aj umelé deti.  Len binárni si ich spravia tak, ako to pánboh prikázal.

Už len tá zem keby nás rešpektovala. Ale tá nie a nie. Sme bezcitní k sebe navzájom, sme bezcitní aj voči nej.  A tak tu máme topenie ľadovcov, medvede, čo sa nás neboja,  tropické horúčavy, máme tornáda, krúpy ako loptičky. Človek ako taký je dnes ohrozeným druhom. Kto ho ochráni? Umelá inteligencia? Alebo on sám?

Aby sme však naplnili literu dnešného nadpisu, poďme k dúhovému Šimečkovi a jeho želaniu

Vyslovil ho v čase, keď v Bratislave boli dva pochody. Jeden propagoval LGBT komunitu a druhý tradičnú rodinu. Šimečka pri tej príležitosti povedal: Želám si Slovensko, kde majú všetci rovnaké práva. Kde platí dôstojnosť a bezpečie pre všetkých. Pripol si dúhovú stužku a zaklincoval to zarasteným úsmevom.

Niektorí čitatelia aj takto zareagovali:

Rovnaké právo má mať každý. Na aké práva myslíte? Veď inak ani nebolo aj bez vašej propagandy. Dúfam, že aj naše právo slobodne vyjadriť sa k nim. Napríklad Zákon o rodine je právo a určuje pravidlá.

Súhlasím! Práva pre všetkých! Tým, čo sa identifikujú ako psy, treba pomôcť zadarmo búdy postaviť, kone do žrebčincov a na roľu či do lesa zvážať drevo.

To určite všetci. Aby bola rovnako propagovaná aj tradičná rodina a manželstvo muža a ženy. Nejak vás o tom nepočuť.

QUEER ľudí treba tolerovať a nie propagovať.

Hlas ľudu: Nezabudnite na Eda, Edo je tu
Ak si myslíte, že odišiel na večný odpočinok, nie je to tak. Neodpočíva. Iba sa o ňom menej hovorí a ešte menej píše. Je to prirodzené. Nie je vo vláde a nie je ani v parlamente. Ale tentoraz to napravíme. Zabudnúť na Eda Hegera? Zabudnúť na... Čítať ďalej
22 | 07 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik