Ministrovi Takáčovi preteká pohár trpezlivosti! PRESTAŇTE, vyzýva Takáč
21 | 07 | 2024 I Eka Balaskova

Nie len ministrovi financií Ladislavovi Kamenickému už preteká pohár trpezlivosti s tými, ktorí sa síce tvária ako veľkí bojovníci proti hoaxom, no sami ich šíria. K presne rovnakému problému sa na sociálnej sieti vyjadril aj minister pôdohospodárstva Richard Takáč. Aj jemu prekážajú nezmysly, ktoré opoziční politici šíria v súvislosti s balíčkom konsolidačných opatrení. Tie ešte nie sú na stole, no opozícia už hovorí o šialených zdaneniach.

Tri zhnité čerešničky na zhnitej torte hoaxov. To skonštatoval o vyjadreniach troch opozičných politikov (Grőhling (SaS, Heger (Demokrati) a Šimečka (PS)).

„Chcem vyzvať všetkých šíriteľov "zaručených" informácii, aby s tým prestali a aby si počkali na výsledky koaličnej rady, ktorá rozhodne o konečnej podobe konsolidácie verejných financií.  Rozbiehať štvavú politickú kampaň na základe neoverených informácií považujem doslovne za nechutné! Šírenie klamstiev za mohutnej podpory niektorých médií je zhnitá torta, ktorá sa nedá jesť a nikomu nechutí,“ radí minister Kamenický tým, ktorí očierňujú keď ešte ani nevedia, o čom hovoria.

Kamenický vytočený do biela! Médiá a opozícia zase šíria nezmysly! (VIDEO)
Ako keby hádzal hrach na stenu! Minister financií Ladislav Kamenický (Smer-SSD) už celé mesiace žiada opozíciu a červené denníky, aby prestali šíriť nezmysly. "Opozícia a médiá sa neštítia šíriť hoaxy a klamstvá o konsolidácii verejných financií.... Čítať ďalej
19 | 07 | 2024 | Eka Balašková

Rovnaká rada od Takáča

„Opozícia a jej médiá strašia ľudí výmyslami o zdanení bankových prevodov. Strašia práve tí, ktorí nechali slovenské financie v katastrofálnom stave. Vážení, nechajte pracovať profesionálov, počkajte na rokovanie koaličnej rady a oficiálne informácie. Mediálnu “uhorkovú sezónu” využite na pozitívne správy a nie šírenie hoaxov,“radí presne rovnakým ľuďom Richard Takáč, minister pôdohospodárstva.

Ľudia si vydýchli

„Veľmi dobre, že reagujete a hneď vyvraciate klamstvá,“ pochvaľuje si Mary.

„Ako je možné, že ešte nenesú zodpovednosť za 3, 5 roka temna, čo stvárali na Slovensku,“ nerozumie Daria

„To som si vydýchla, že je to len hoax. Zdaniť znovu peniaze ľudí, ktoré už boli zdanené, tomu som neverila,“ píše pod Takáčovým statusom Miriam.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik