Ostrá Kramplová o Dúhovom Prajde!
21 | 07 | 2024 I Eka Balaskova

V sobotu, 20. júla sa v Bratislave konal tradičný Dúhový Prajd na podporu LGBTI+ osôb. Ak si na tieto akcie pamätáme ako na relatívne mohutné sprievody, tak poslankyňa NR SR Dagmar Kramplová (SNS) na sociálnej sieti poznamenáva, že účasť a záujem o aktuálny pochod klesli s prísunom financií, ktoré boli na túto akciu každoročne vyčlenené.

Kramplová svoj názor aj potvrdzuje fotkou prázdneho námestia. Poslankyňa hovorí o slabnúcom vplyve liberalizmu podporovanom zo zahraničia a pripomína, že táto agenda nepatrí zvlášť do škôl. Nie každý však prijíma novinky súvisiace s touto akciou. Bývalý šéf Prezidentskej kancelárie súčasnému prezidentovi vytýka, že dúhová vlajka neviala na sídle prezidenta tak, ako sme boli svedkami počas minulých rokov.

Fotka ako dôkaz

„Na tejto fotke vidíte, ako to vyzerá, keď liberálnym propagandistom zavriete kohútik a nedovolíte financovať LGBT propagandistické aktivity z prostriedkov občanov Slovenskej republiky, k čomu sme po zmene vlády pristúpili prakticky okamžite. Fotka prázdneho námestia hovorí v prípade slabnúcej liberálnej propagandy za všetko a p. Gröhlingovi (SaS), jednému z exponentov liberalizmu, by bolo dobré odkázať, nech za končiacou liberálnou propagandou už len zavrie dvere,“konštatuje Dagmar Kramplová.

Primátor o progresívnych lžiach
Primátor mesta Holíč a podpredseda SS Zdenko Čambal zjavne nevládze čítať Šimečkovsko-Remišovské lži a vyjadril sa k nim aj na sociálnej sieti. "Znechutil ma tendenčný článok v jednom denníku o tom, ako je vláda k svojim starostom štedrejšia."... Čítať ďalej
20 | 07 | 2024 | Ivan Brožík

Takmer prázdne námestie

„V skratke, dnešného liberálneho LBGT podujatia sa nezúčastnilo ani toľko ľudí, koľko chodí na opozičné politické mítingy organizované liberálnou stranou PS a s trochou nadsadenia je možné dokonca povedať, že na Námestí slobody v Bratislave bolo v súhrne porovnateľné množstvo ľudí v tom období, keď tam liberálno progresívna vláda Ľudovíta Ódora dovolila stanovať migrantom,“ zdôrazňuje Kramplová s tým, že aj prílev migrantov sa skončil s nástupom súčasnej vlády.

Vplyv propagandy slabne

„Je evidentné, že vplyv zo zahraničia vnucovaného liberalizmu v Slovenskej republike slabne. Rovnako je evidentné, že normálna väčšina občanov Slovenskej republiky liberálny extrémizmus odmieta a nemá žiadny záujem nechať sa otravovať touto zvrátenou liberálnou propagandou,“ myslí si poslankyňa. Tá pritom hovorí o potrebe pokračovania ochrany SR pred touto propagandou a upozorňuje na zneváženie jedného zo symbolov SR – vlajky.

„Znevažovanie vlajky Slovenskej republiky je provokáciou a urážkou, ku ktorej sa títo liberálni extrémisti znížili pravdepodobne vo vedomí toho, že na Slovensku túto LGBT propagandu nepresadia (a teda normálnu väčšinu spoločnosti budú aspoň provokovať, urážať a znevažovať). Nie, toto nedovolíme!,“sľubuje poslankyňa.

Ani na námestia, ani do škôl

„Rovnako musíme ochrániť slovenské školstvo, keďže je všeobecne známe, že liberálni propagandisti a extrémisti sa stále pokúšajú preniknúť do školstva. Každý normálny človek súhlasí, že liberálna propaganda a osobitne LGBT propaganda do školstva nepatrí, a preto bude potrebné prijať kroky a opatrenia obdobné maďarskému zákonu, ktorý zvrátenú liberálnu a LGBT propagandu v školstve zakáže! V školstve a medzi deťmi nesmie a nebude mať chorá liberálna propaganda žiadne miesto a rovnako tak nikomu nedovolíme znevažovať náš štát, jeho symboly a Slovenskú republiku ako takú. Slovensko potrebuje zákonnú hrádzu proti tomuto liberálnemu extrémizmu,“ uzatvára poslankyňa.

TAK TAKTO! Na Prezidentskom paláci dnes dúhová vlajka neviala!
Na Prezidentskom paláci dnes neviala dúhová vlajka. Petrovi Pellegrinimu to vyčíta kto? Pravá ruka Zuzany Čaputovej, Metod Špaček, ktorý pôsobil ako vedúci Kancelárie prezidenta, ako štatutár paláca, generálny tajomník a muž, ktorý niesol... Čítať ďalej
20 | 07 | 2024 | Gabriela Fedičová

Nespokojný diplomat

Kritiku si vyslúžil prezident SR Peter Pellegrini. Podľa Metoda Špačeka to, že na Prezidentskom paláci neviala dúhová vlajka znamená, že situácia pre LGBTI+ na Slovensku nie je dobrá.

„Po septembrových voľbách a 15. júni tohto roku LGBTI+ ľudia stratili prezidentku Zuzanu Čaputovú. Momentálne nie je v najvyšších ústavných pozíciách nikto, o koho by sa LGBTI+ ľudia mohli oprieť,“ povedal.

„Chcem vám odkázať, že ako človek, ktorý žije v šťastnom manželstve a vychováva krásneho syna, som dôkazom, že aj na Slovensku je možné žiť plnohodnotný život a cítiť podporu svojho okolia,“ dodal diplomat.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Michal Kaliňák: Ľudia by radi volili poslanca z ich regiónu (VIDEO)
Zmena volebného systému z jednoobvodového na viac obvodov sa v diskusiách politikov objavuje priam so železnou pravidelnosťou. Napriek tomu stále volíme podľa rovnakého systému ako v čase, keď zákon nastavovali Vladimír Mečiar a jeho HZDS. Aj v... Čítať ďalej
21 | 07 | 2024 | Eka Balašková