SMER bez bičov a Laššákovej fakty z Bruselu!
19 | 07 | 2024 I Bari Zajačková

Slovenská europoslankyňa Judita Laššáková prehovorila o zákulisí Európskeho parlamentu a šokujúco odhalila pravdu o práci slovenských zástupcov. Vo svojom príspevku na sociálnej sieti rázne vyvrátila fámy, ktoré sa šíria o našich europoslancoch.

"Nie sme tu len na dovolenke!"

Laššáková odmietla tvrdenia, že slovenskí europoslanci prišli do Bruselu len užívať si výhody a nepracovať. "Faktom je, že naozaj sme sem neprišli kyvkať hlavami na všetko, čo Komisia predloží," uviedla europoslankyňa. Podľa jej slov má každý z jej kolegov vlastné názory a rozhodne nie sú "psíkmi na palube kyvkajúcimi hlavou".

Záhadné mlčanie slovenských politikov

Europoslankyňa sa pozastavila nad tým, prečo pri voľbe predsedníčky Komisie nevystúpil žiadny iný slovenský politik. "Ani z nezaradených poslancov nevystúpil nikto iný, iba mne sa podarilo," uviedla Laššáková. Dôvod tohto mlčania ostáva záhadou.

Minútový prejav - výzva pre politikov

Laššáková priznala, že príprava minútového prejavu bola pre ňu veľkou výzvou. "Keďže som zvyknutá hovoriť bez časového limitu, tak príhovor na minútu a pol dal zabrať," napísala. Zároveň doplnila, že je zvedavá, ako si bude pripravovať "vecný a obsahovo výživný prejav iba na minútu".

Šokujúce odhalenie o strane SMER-SSD

V závere svojho príspevku Laššáková uviedla, že v strane SMER-SSD neexistuje žiadny "diktát". "Ani jeden z kolegov mi netlačil kaleráby do hlavy, že čo a ako mám hovoriť," uviedla europoslankyňa. Dokonca dodala, že jej kolegovia počuli jej prejav prvýkrát až v pléne. "Takže stranícka 'disciplína' je naozaj v strane SMER na zamyslenie," uzavrela s humorom.

Vláda pomáha! Vládna letka prevezie dvoch slovenských pacientov z USA a jedného z Číny
Vládny špeciál prevezie na územie SR dvoch slovenských pacientov z USA a jedného z Číny. Do Číny by mala letka vyraziť 27. júla, v prípade pacientov z USA by sa repatriácia mala uskutočniť 1. augusta. TASR o tom informovali z Ministerstva... Čítať ďalej
19 | 07 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik