Tragédia v Senci: Zrážka s autom si vyžiadala život cyklistu!
17 | 07 | 2024 I Bari Zajačková
75-ročný cyklista podľahol zraneniam po kolízii s vozidlom

Mesto Senec zasiahla v stredu tragická udalosť, keď na križovatke ulíc Jozefa Gregora Tajovského a Sokolskej došlo k fatálnej zrážke cyklistu s osobným automobilom. Incident si vyžiadal život 75-ročného muža, ktorý napriek rýchlemu zásahu záchranných zložiek svojim zraneniam podľahol, informuje o tom Polícia SR na sociálnej sieti.

Podľa predbežných informácií od polície sa nehoda odohrala za doposiaľ nevyjasnených okolností. 75-ročný cyklista jazdil po ulici Jozefa Gregora Tajovského, keď sa zrazil s vozidlom značky Ford, ktoré viedol 74-ročný vodič. Náraz bol natoľko silný, že cyklista utrpel vážne zranenia.

Napriek okamžitému privolaniu záchrannej služby a rýchlemu transportu vrtuľníkom do nemocnice, lekári už nedokázali život cyklistu zachrániť. Zraneniam podľahol počas prevozu.

Polícia na mieste vykonala dychovú skúšku u vodiča automobilu, ktorá bola negatívna. Presné príčiny a okolnosti tejto tragickej nehody sú momentálne predmetom intenzívneho policajného vyšetrovania.

 

SHMÚ: V Liptovskom Mikuláši hrozia povodne, platí tam výstraha
V Liptovskom Mikuláši hrozia povodne, upozorňuje Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ). Pre oblasť vydal výstrahu prvého stupňa. Informoval o tom na svojom webe. "Vzhľadom na očakávané prívalové zrážky pri búrkach predpokladáme... Čítať ďalej
17 | 07 | 2024 | Bari Zajačková/ TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik