SME opäť klame
17 | 07 | 2024 I Gabriel Matta

Ponúkajú sa ako manna nebeská, etalón pravdy a lásky a sú to iba vulgárni berijovskí luhári. Pioniersky predvoj kedysi zdatných ostrieľaných propagandistov a ideológov z čias socializmu. Neomarxistická svorka, nenávidiaca pravdu a fakty. To už sme predsa zažili, aj pred Novembrom 89! Za éry Vasila Biľaka by zastávali určite veľmi dobré posty.

Už niekoľko dní ma "omíňala klávesnica" napísať reakciu na článok v jednom "najsvätejšom" mainstreamovom titule, ktorý odkázal všetkým, ktorých názor je, že Pohoda je politický festival - "Čušte o božom treste a festivale politickej piesne. Blúzniť o Pohode nie je v pohode (komentár Ľubomíra Jaška)" A to rovno v titulku. Ale že ďalší z "najpravdivejších" webov v článku o dezinformátoroch a konšpirátoroch napíše ani nie dezinformáciu, ale bohapustú lož úplne bez zábran, to mi na um nezišlo, naozaj, ani vo sne.

Buď "čušte" alebo ak nečušíte, tak vás treba umlčať. Príde zas aj na streľbu?

Jeden mainstreamový titul zatvára ústa ľuďom, ktorý majú iný názor, ako jeho redakčná pospolitosť a financujúce zákulisie, aby držali huby slovom "Čušte". No nebudeme čušať, aj keď vás rozdrapí na kolomaž. Je nám jasné, že ste bezmocní, že už si nemôžete u svojich politických mecenášov vymodlikať, aby nás, ako vašu konkurenciu vypli, zakázali, odstránili, lebo máme iné názory ako vy. Preto je nám jasné, že ste zúfalí. Že ste v koncoch, že nedokážete pred vašimi mecenášmi plniť vám nimi zadanú úlohu - prevalcovať nás "jedinou demokratickou" propagandou. Čo, iste chápete, vlastne nie, vy nechápete, že je to oxymoron.

Vaše drísty o demokracii a slobode sú iba prázdne drísty

Právo na názor a slobodu jeho vyjadrenia - akýkoľvek a kohokoľvek - je daný Ústavou Slovenskej republiky a nie vašimi redkačnými Berijovcami. "Čušať" a hanbiť sa za vlastnú podlosť a zaštiťovať sa výkonnou mocou pri faktickom aplikovaní zákazu slobody prejavu, ktorý je z vašej strany vašim ideologickým bojom, nie našim, ale vašim, "čušať" by ste tu mali už raz konečne vy.

Skončili ste, už ste dokopali do pravdy a práva na názor

Verejnosti je dostatočne známa vaša snaha a snaha vašich spolubojovníkov o monopol na vlastníctvo pravdy, jedinej (sprostredkovane) vami dovolenej. Nepochopili ste, prečo skončila Dibáková, Dírer, Kovačič a ďalší? Skončila aj vaša prezidentka, váš pán Ódor, vaši páni Naď, Káčer, Heger, vaša pani Remišová a mnohí ďalší. Tak sa to snažte pochopiť, lebo vy nebudete žiadnou výnimkou. Trh si určuje, kto bude čítaný a počúvaný, nie vy! Vašou manipuláciou a podlosťou a napokon, aj vašim porušovaním ústavy. A nerozhodne o tom ani šialenec, ktorého ste poštvali na predsedu vlády so štyrmi guľkami v zásobníku. Máte ich dosť na to, aby vystrieľali väčšinu voličov Slovenska? Alebo je vám známe vopred, že ich "niekto" vo vhodný čas dodá?

Konšpirátori píšu o konšpirovaní - a ešte aj dezinformujú

Nekonšpirujte, lebo vás požiadame zaradiť na zoznam konšpirátorov. Tam totiž patríte vy, nie my. Nedezinformujte, lebo na faktoch a dôkazoch verejnosti preukážeme, že ste dezinformátori. My sme túto vojnu nezačali. Začali ste ju vy, hnusný, zákerný, podlý a lživý preideologizovaný mainstream v službách... (to všetci dobre vieme). Dokonca ani nie z vlastnej vôle či nebodaj z vlastného presvedčenia, ale za peniaze, čo je ešte o stupeň odpornejšie. A odpudivejšie. Ten "slepec", ktorý na webe SME písal, že Hlavný denník nie je registrovaný, si neurobil ani tú námahu, ab web HD, jeho titulnú stranu, zroloval až dolu. Tam, na zákonom určenom mieste by zákonnú registráciu aj s jej jednacím číslom totiž našiel.

Táto samoľúba sprostá drzosť nemá obdobu

Ak SME píše alebo sa snaží dezinformovať a konšpirovať, že HD "porušuje zákon", tak potom treba povedať, že nie že zavádza, ale podlo účelovo klame. A ak sa tu naozaj poškodzuje zákon, tak je to celý súbor skutkov, týkajúcich sa očierňovania konkurencie, sabotovania pravidiel ekonomickej súťaže atď, atd. A samozrejme, ide zo strany autora a titulu, ktorý mu text vydal, o hrubé dezinformácie a konšpirácie. V tom zmysle teda žiadame spomínaný web SME zaradiť na stránku konšpirátori.sk. Minimálne na to upozorňujeme touto cestou aj čitateľskú verejnosť a hlavne, kompetentné orgány štátu.

S Miškom Šimečkom na večné časy a nikdy inak!
Šimečka na Hrad! Nech žije Šimečka! Šimečka je jediný politik, čo vidí smerovanie krajiny. On nás svojimi statusmi dostane do úzkej skupiny krajín, ktorá bude viesť EÚ k svetlým zajtrajškom. Skvelý začiatok, priatelia, čo poviete? Viem, že... Čítať ďalej
17 | 07 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik