S Miškom Šimečkom na večné časy a nikdy inak!
17 | 07 | 2024 I Mária Škultétyová
Šimečka na Hrad! Nech žije Šimečka!

Šimečka je jediný politik, čo vidí smerovanie krajiny. On nás svojimi statusmi dostane do úzkej skupiny krajín, ktorá bude viesť EÚ k svetlým zajtrajškom.

Skvelý začiatok, priatelia, čo poviete?

Viem, že nepotrebujete výklad o svetlých zajtrajškoch. Potom iste  rozumiete aj  volaniu na slávu Šimečkovi. To k svetlým zajtrajškom rozhodne patrí.  Vie to aj ten beťár, čo Miškovi úvodné slová na pamiatku venoval. Miško musí mať radosť.

Nepokazme to. Poďme aj my v rovnakom tóne. Lepšie chváliť, ako haniť. Dosť bolo hany.

Šimečka je v mojich očiach skutočne jeden vydarený človek. Neberte to zle, ale on je čosi viac, on je až  nadčlovek, povedala by som. Neviem ako vás, ale mňa fascinuje jeho láska k slovenskému ľudu a našej vláde. O nej  a jej premiérovi vždy hovorí len to najlepšie. Chváli každý jej krok. Uznáva a rešpektuje ju, lebo vzišla z demokratických volieb. Zdá sa, že to bol dobrý ťah voličov, keď takto rozhodli. Veď si za to od Tatu Šimečku a Miškových priaznivcov  veľa uznania a pekných slov vyslúžili. Rovnako aj vláda. Najväčšiu pochvalu dostala, keď zrušila Lipšica a špeciálnu prokuratúru. To ste vtedy mali vidieť tie zhromaždenia, ktoré zvolával na podporu Róberta Fica. Televízie sa predbiehali v tom, kto dá dlhšiu reportáž. Miško, akoby bol z divých vajec, tak veľmi bránil premiéra. Doslova každým slovom. Dokonca bez hanby mekotal, že doláme hnáty každému, kto by Ficovi chcel skriviť čo len vlások na hlave. Dobrák od kosti je to. Vtáčaťu by neublížil.

My naozaj nevieme oceniť, aký poklad v ňom máme. Niektorí mu dávame hanlivé mená, nepekne o ňom hovoríme. To sme až takí hlúpi? Toto si Miško nezaslúži. Veď bez neho by sme boli v prdeli. To viete, môžete mať akúkoľvek dobrú vládu, vždy sa nájde nejaký vyvrheľ, čo o nej len zle-nedobre šíri. Ale my máme to šťastie, že máme Miška Šimečku. Šuchne sa niečo zlé? Šup, už letí do Bruselu. Alebo vypisuje s kamošmi obranné listy a zachraňuje eurofondy. Dobre on vie, že to nie sú peniaze pre Róberta Fica, ale pre nás, pre všetkých. Pre naše svetlé zajtrajšky. Tak prečo nepomôcť , keď môže?! On vďačne dopraje aj rentu Róbertovi Ficovi. A keby to od neho záviselo, ešte by mu aj pridal. Nech sa aj zadrhne s tými peniazmi, ako sa u nás na Slovensku nepekne hovorí. Veď si zaslúži. Veľa dobrého pre Slovensko urobil. Fico tu nebude naveky. A kto iný by ho mohol nahradiť, ak nie on?  

Pozn. redakcie HD:

Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Ján Baránek: Naozaj toho mám plné zuby (VIDEO)
Ján Baránek svoje aktuálne video začína exkurzom do histórie. V začiatkoch II. svetovej vojny ani Stalin neveril, že hitlerovské Nemecko zaútočilo na ZSSR a stále tam dodával suroviny. „Až keď vec bola jasná, potom uveril a ZSSR vstúpil do vojny,“... Čítať ďalej
17 | 07 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik