Statement predsedu vlády Slovenskej republiky Roberta Fica
15 | 07 | 2024 I Ivan Brožík

Slovo statement označuje oficiálny výrok či vyjadrenie alebo vyhlásenie. Na sociálnej sieti v noci na dnes napísal premiér Robert Fico text, ktorý zverejňujeme bez redakčného zásahu do jeho obsahu. Originál bol dvojjazyčný, v angličtine aj v slovenčine.

_____________________________________________

STANOVISKO ROBERTA FICA

"Keď progresívne a liberálne médiá a ich politickí sluhovia, ktorí nerešpektujú právo na iný názor, tisíckrát denne politického oponenta bez dôkazov a falošne označia za nebezpečného, ktorého treba zastaviť, je len otázkou času, kedy nejaký úbohý človek zoberie zbraň a politickú spravodlivosť do vlastných rúk.

Na likvidáciu politických oponentov už existuje osvedčený scenár. Najskôr sa vás pokúsia bezdôvodne zatvoriť do väzenia a liberálne a progresívne médiá a ich politickí sluhovia tlieskajú od nadšenia, keď vidia ako vybraní vyšetrovatelia a prokurátori zneužívajú trestné právo na likvidáciu politického oponenta. Keď to nefunguje, začnú štvať svojich podporovateľov, aby urobili zúfalý čin. Prstom treba ukazovať na tých, ktorí takúto atmosféru vytvárajú, nie na toho, kto stláčal spúšť. Za týchto okolností sa nedá rešpektovať, že tí, čo nesú zodpovednosť, vždy po atentáte volajú po zmierení a ukľudnení.

Nemám právo zasahovať do vnútorných záležitostí USA, nech je preto moje želanie zdravia D. Trumpovi chápané len ako čisto osobný postoj človeka, ktorý osvedčeným scenárom na Slovensku už prešiel a možno ešte raz bude musieť prejsť. Stačí sa pozrieť, ako sa liberálne a progresívne médiá správajú ďalej. Bez rešpektu a bez úcty."

____________________________________________________________

Píše sa v nočnom vyhlásení Roberta Fica, predsedu vlády Slovenskej republiky.

ODKAZ Roberta Kaliňáka PRE VŠETKÝCH ODBORNÍKOV, KTORÍ VŽDY PRESNE VEDIA (VIDEO)
Minister obrany a podpredseda vlády Robert Kaliňák (Smer-SSD) sa len v piatok vrátil zo samitu NATO vo Washingtone a hneď po návrate podľa vlastných slov „objavil“ množstvo tých, ktorí presne poznajú celý priebeh podujatia, aj keď napríklad pri... Čítať ďalej
14 | 07 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik