Daniel Landa sa postaral o riadny rozruch (VIDEO+FOTO)
15 | 07 | 2024 I Eka Balaskova

Spevák a hudobník Daniel Landa je známy predovšetkým fanúšikom tvrdšieho rocku a tým, ktorí preferujú témy vlastenectva. Na scéne pôsobí 55-ročný umelec niekoľko desaťročí, no na koncert, aký odohral v piatok, 12. júla v Točníku, bude ešte dlho spomínať. Aj vďaka nehode, ktorá ho „dostihla“ na pódiu.

Prvý festivalový večer

V stredočeskom Točníku sa počas uplynulého víkendu konal festival Hrady CZ, na ktorom vystúpil aj Landa. Jeho koncert sprevádzali hromy-blesky z oblohy, veľký lejak, ale to fanúšikov neodradilo, aby si ho prišli vypočuť. V jednom momente im však nebolo všetko jedno.

Krok do prázdna

„Dnešný koncert na festivale Hradycz. cz bol neskutočný zážitok aj pre nás. Búrka, lejak, pád z pódia, radosť, magický náboj, energia, sila, presvedčenie. Ďakujeme všetkým zúčastneným, poklona,“ napísal Landa na Facebooku a pridal aj fotky.

Rapový mág Patrik "Rytmus" Vrbovský prežil drámu na diaľnici! (VIDEO)
Pri známom raperovi stáli snáď všetci anjeli strážni. Počas cesty z Prahy do Bratislavy mu niečo vybuchlo v aute, vyplo mu motor a už videl šľahajúce plemene. Hudobník zachoval chladnú hlavu a tak, aby nikoho z ostatných účastníkov cestnej premávky... Čítať ďalej
13 | 07 | 2024 | Eka Balaskova

Má zmysel pre humor

Celkom kuriózne bolo, že kým sa Landa dvíhal zo zeme, zaváhal len na malý moment a pokojne spieval ďalej. „Ja vám dám, že playback šiel ďalej, vy držky! Vraj playback,“ píše evidentne pobavený Landa pod ďalším videom.

Čo ocenili fanúšikovia

„Aj tak to chcel urobiť. To je samá „fajršou“, bazeeezy na stejdži, osemdesiatstrunné gitary, ale hodiť takého papuliaka zo dvoch metrov a stále spievať? To v choreografii nemá nikto! Hlavne, že si v poriadku,“ reaguje Marek.

„Klobúk dole že po takom páde z dvoch metrov zhruba by sa málokto postavil a spieval ďalej. Je to dosť šok, aj keď sa človek nezraní a neboli ani nadávky ani nič a spieval si hneď ďalej.. Bojovník ako sa patrí a očividne podvedomá reakcia bola hneď sa postaviť a pokračovať,“ vyslovil uznanie Erik.

„Je to skrátka náš český borec. Letí z pódia a ešte si pritom aj spieva. Dane, si frajer. Si Čech, Čech, Čech,“ dodáva Jitka.

Facebook / Daniel Landa
Facebook / Daniel Landa
Facebook / Daniel Landa
Daniel Landa / Facebook (Daniel Landa)
Landa je známy svojimi "nepohodlnými" názormi, jeho publikum zreje s ním
Landa je známy svojimi "nepohodlnými" názormi, jeho publikum zreje s ním
Daniel Landa, zdroj: FB/DL
Landa je známy svojimi "nepohodlnými" názormi, jeho publikum zreje s ním

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik