Belousovová a Mazurek sa zhodli! "Atentát na Trumpa odhalil pravú tvár ľavice!"
16 | 07 | 2024 I Bari Zajačková

Belousovová: "Zdochýnajúci kôň kope na všetky strany!"

V sobotu 13. júla sa pokus o atentát na Donalda Trumpa počas predvolebného mítingu v Pensylvánii stal rozbuškou pre búrlivé reakcie nielen v USA, ale aj na Slovensku. Anna Belousovová, známa svojimi nekompromisnými postojmi,  prirovnala situáciu na sociálnej sieti k "zdochýnajúcemu koňovi, ktorý kope na všetky strany". Týmto výrokom naznačila, že útoky na Trumpa môžu byť prejavom zúfalstva jeho odporcov.

"Ide do tuhého," varovala Belousovová, čím naznačila, že očakáva ďalšie dramatické zvraty v politickej aréne.

Mazurek pritvrdil: "Ľavica neváha ani vraždiť!"

Milan Mazurek, kontroverzný politik známy svojimi radikálnymi názormi, zašiel vo svojom vyjadrení ešte ďalej. Bez okolkov vyhlásil: "Nenávisť, násilie a vraždy boli vždy základným nástrojom progresívnej ľavicovej politiky". Podľa jeho slov sa ľavica nebojí siahnuť ani po tých najextrémnejších prostriedkoch.

"Atentát na Donalda Trumpa opäť potvrdzuje, že neváhajú urobiť čokoľvek, aj vraždiť," šokoval Mazurek svojím vyjadrením.

Médiá v paľbe kritiky: "Rozsievači chaosu!"

Obaja politici nešetrili ani médiá. Mazurek ich dokonca označil za "rozsievačov chaosu", ktorí "systematicky rozoštvávajú spoločnosť a klamstvami vnášajú zmätok do našich životov".

Slovensko v ohrození? Politici bijú na poplach!

Vyjadrenia Belousovovej a Mazureka prichádzajú v čase, keď sa aj na Slovensku diskutuje o bezpečnosti politikov. Nedávny incident so slovenským premiérom ukazuje, že hrozba politického násilia je reálna aj v našich končinách.

Zostáva otázkou, či tieto alarmujúce vyjadrenia prispejú k upokojeniu situácie, alebo naopak, ešte viac rozdúchajú už aj tak napätú politickú atmosféru. Jedno je isté - slovenská politická scéna sa ocitla na prahu novej, možno ešte búrlivejšej éry.

Mikulcovo dedičstvo: Zanedbané strelnice a nepripravení ochrankári
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok odhalil ďalšie vážne zlyhanie bývalého vedenia rezortu. Ochrankári z Úradu pre ochranu ústavných činiteľov boli celých päť rokov bez funkčnej strelnice. Nový minister okamžite zakročil a situáciu napravil. ... Čítať ďalej
15 | 07 | 2024 | Bari Zajačková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik