Tragédia na rýchlostnej ceste R1! Chcela si skrátiť cestu, domov už neprišla
14 | 07 | 2024 I Eka Balaskova

Monika si v tmavom oblečení chcela skrátiť cestu a tak sa vybrala cez rýchlostnú cestu R1, kde chodci nemajú čo robiť. Zrazil ju príslušník Zboru väzenskej a justičnej stráže. Ten jej okamžite zavolal pomoc, no privolaný lekár už mohol len konštatovať úmrtie, informujú Noviny.sk.

Žena sa v tmavom oblečení na ceste objavila z ničoho nič. Chcela si skrátiť cestu a tak na začiatku obchvatu Nitry prekročila zvodidlá a vošla do vozovky, kade prechádzalo auto s 35-ročným vodičom. O pár desiatok metrov je pritom vybudovaný nadchod pre chodcov, konštatujú Noviny.sk s tým, že telo ženy zostalo ležať na kraji cesty. Vodič po pár metroch zastavil a ešte potme sa šiel pozrieť, čo sa stalo.

„V Nitre na rýchlostnej ceste R1 zrazil príslušník Zboru väzenskej a justičnej stráže v čase osobného voľna chodkyňu,"informovala hovorkyňa Úradu inšpekčnej služby Andrea Dobiášová.

ŠOP SR: Stretnutie s medveďom nemusí vždy znamenať, že zaútočí
Stretnutie s medveďom nemusí vždy znamenať, že zaútočí. Je dôležité správne vyhodnotiť situáciu a uvedomiť si, že správanie človeka má výrazný vplyv na to, ako bude medveď reagovať. Medveď vztýčený na zadných nohách sa snaží získať lepší prehľad,... Čítať ďalej
14 | 07 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Keď zistil, že zrazil chodkyňu, okamžite zavolal pomoc, záchranári a policajti prišli do pár minút.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby vyslalo nadránom k zrazenej chodkyni v Nitre jednu ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. Lekár na mieste konštatoval úmrtie 44-ročnej ženy," uviedol zástupca hovorkyne OSZZS Richard Bolješik.

Keďže účastníkom nehody bol člen ZJVS, prípad prevzala inšpekcia ministerstva vnútra. Dychová skúška u vodiča alkohol nepreukázala.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik