Oko za oko, zub za zub, alebo vy nám Fica, my vám Šimečku   
14 | 07 | 2024 I Mária Škultétyová

Róberta Fica si vážim a mám ho ako človeka rada. Je múdry a viem, že moje rady nepotrebuje. Predsa len... Poradila by som mu, aby sa pri niektorých svojich vyhláseniach trošičku miernil. Konkrétne  mám na mysli slová o ďalšom atentáte. Aj keď na druhej strane zas musím povedať, že nech povie čokoľvek, pre býkov  v opozičnej aréne to vždy bude len červené súkno.

Hoci nemal žiadne správy  o tom, čo sa stane v Handlovej, niečo predvídal a predpovedal.  Len škoda, že sa nechránil.  Ale keď podávate ruku, kto myslí na hrozbu z tej oproti vám? Myslím, že nemá veštecké schopnosti, ale má politické skúsenosti. A tie ho priviedli k takýmto predpovediam. Lebo to, čo dokazuje súčasná opozícia, tak to tu ešte nebolo. Námestia kypeli nenávisťou voči vláde. A on je na jej čele. Tak čo iné sa dalo čakať ako vražda premiéra?  Voľby Šimečkovi nevyšli a túžba vládnuť za každú cenu je silná. Je dokonca silnejšia ako vôľa ovládať svoje správanie. A tak vyhecovaný chudák vezme do ruky zbraň, aby porazil ZLO a pripravil cestu DOBRU.

A keď to raz nevyšlo, prečo to nezopakovať?  Aj preto Fico hovorí to, čo hovorí. A že spája teroristu s opozíciou, to nie je fantázia. Je to fakt podložený dôkazmi.

Galko vidí krv na Ficových rukách

Zdá sa, že poriadne strelenou fantáziou sú výmysly v chorej hlave Ľubomíra Galka. Ten vo Ficovom vyhlásení vidí priam výzvu k ďalšiemu atentátu. Niekto z priaznivcov koalície obráti zbraň voči opozícii. Lebo: „Vy nám Fica, my vám Šimečku, Matoviča, Naďa alebo niekoho iného, “ hovorí Galko.  A aby sme vedeli, tak jeho krv bude mať na svedomí Róbert Fico. Ten istý Róbert Fico, ktorý podľa neho nezvládol situáciu, ktorá sa mu stala. Preto by mal vyhľadať odbornú psychologickú pomoc.

Tak čo si o tom myslíte vy, priatelia? Nemal by predsa len Galko hľadať odborníka na duševné zdravie?

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

A takto ľudia reagujú na Pohodu
Keď som neskoro večer zachytila správu, že na Pohode vyčíňala búrka, prvé mi preblesklo hlavou, či tam bola aj Zuzka. Lebo bez nej by to nebolo ono. Priznám sa, že o Pohodu sa nezaujímam. Ale to, čo sa tam stalo pred pár rokmi i teraz, je mi ... Čítať ďalej
13 | 07 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik