Zúfalý líder PS? Eštok prezrádza, čo sa deje za zavretými dverami!
13 | 07 | 2024 I Bari Zajačková

Mminister vnútra Matúš Šutaj Eštok vo svojom najnovšom videu na sociálnej sieti nemilosrdne odkryl, čo sa skutočne deje za zavretými dverami Národnej rady. Podľa jeho slov sa líder Progresívneho Slovenska, Michal Šimečka, ocitol v stave "narastajúceho zúfalstva" po tom, čo jeho ročné úsilie v parlamente skončilo fiaskom.

Sociálne siete ako zbraň zúfalého politika?

Minister poukazuje na alarmujúci trend v správaní Šimečku. Podľa Eštoka líder PS prechádza k čoraz agresívnejšiemu štýlu komunikácie na sociálnych sieťach. "Pristúpil k zvýšenému písaniu útočných a čoraz agresívnejších vyhlásení," tvrdí minister, čím naznačuje, že Šimečka možno stráca kontrolu nad svojimi emóciami a politickou stratégiou.

Obvinenia a bludy: Nová taktika opozície?

Eštok ďalej odhaľuje, že Šimečka sa uchyľuje k "falošným obviňovaniam všetkých naokolo". Tento krok by mohol signalizovať zúfalú snahu o získanie politických bodov v situácii, keď konštruktívna opozičná práca zlyhala. Minister dokonca hovorí o Šimečkovom "blúznení o posielaní vládnej koalície do dôchodku", čím naznačuje, že líder PS možno stráca kontakt s realitou.

Je Šimečkovo správanie len prechodnou fázou frustrácie, alebo signalizuje hlbšie problémy v radoch Progresívneho Slovenska? A ako na tieto obvinenia zareaguje samotný Šimečka?

Bývalý český prezident kritizuje: Politický mainstream démonizuje pravicu
Václav Klaus, bývalý prezident Českej republiky, sa vo svojom najnovšom komentári na stránkach portálu CZ24 ostro vyjadril k aktuálnej politickej situácii v Európe. Jeho slová vyvolávajú otázky o stave demokracie a slobody prejavu. Mediálna... Čítať ďalej
12 | 07 | 2024 | Bari Zajačková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik