Mafia, mŕtvoly a milióny: Zoroslav Kollár odhaľuje šokujúcu pravdu o impériu Milana Fiľa!
13 | 07 | 2024 I Bari Zajačková

Zoroslav Kollár opäť búra hranice a prináša vo svojom najnovšom videu šokujúce informácie o kontroverznom podnikateľovi Milanovi Fiľovi. Vo svojom najnovšom videu sa Kollár nebojácne púšťa do odhaľovania zákulisných praktík a podozrivých spojení, ktoré obklopujú osobu ambiciózneho magnáta z Ružomberka.

Ružomberský kráľ papiera a jeho tieňová vláda

Milan Fiľo, majiteľ Stredoslovenských celulózok a papierní v Ružomberku, údajne roky ovládal miestneho primátora ako bábku na špagátiku. Kollár kladie provokatívnu otázku: Bola táto symbióza výhodnejšia pre mesto alebo pre samotného Fiľa? Odpoveď sa zdá byť jasná, keď sa pozrieme na Fiľovu nenásytnú expanziu.

Malinô Brdo: Lyžiarske stredisko s krvavou históriou

Kollár vo svojom videu odhaľuje temnú minulosť lyžiarskeho strediska Malinô Brdo. Hovorí o "divokej dobe" plnej mafiánskych vojen, v ktorých figurujú známe mená spojené s organizovaným zločinom. Šokujúce je, že s touto kauzou sú spojené dokonca dve úmrtia. Napriek tomu sa Fiľovi nakoniec podarilo stať sa majiteľom strediska.

Takáčovci, Kudlička a sieť podozrivých vzťahov

Vo videu sa spomínajú aj Fiľove údajné dobré vzťahy so skupinou "Takáčovcov" a Ľubomírom Kudličkom. Kollár poukazuje na to, že za viac ako 20 rokov je týchto "náhod" podozrivo veľa. Nechýba ani zmienka o Borisovi Kollárovi, ktorého meno sa v tejto spleti vzťahov tiež objavuje.

Kauza Eko Invest a tieň Mariána Kočnera

Ďalšia časť videa sa venuje kauze spoločnosti Eko Invest, v ktorej sa objavuje aj meno kontroverzného podnikateľa Mariána Kočnera. Táto kauza opäť dokazuje, ako hlboko siahajú Fiľove konexie.

Hrozba smrti pre Zoroslava Kollára?

Najšokujúcejším odhalením je Kollárovo tvrdenie, že Fiľo ho údajne chcel dať "zakopať". Toto závažné obvinenie len podčiarkuje nebezpečenstvo, ktorému sa Kollár pri svojej investigatívnej práci vystavuje.

Zoroslav Kollár svojím novým videom opäť dokazuje, že sa nebojí odhaliť ani tie najtemnejšie zákutia slovenského podnikateľského prostredia. 

Mediálna blamáž: Moderátor nepozná ani základy histórie Matice slovenskej (VIDEO)
Redaktori „červených denníčkov“ neprestávajú udivovať svojou neinformovanosťou a neznalosťou. Alebo je to, v prípade Petra Hanáka z Aktualít, zámerné vytváranie negatívneho obrazu o Matici slovenskej? Ten v jednej zo svojich relácii Na rovinu o... Čítať ďalej
13 | 07 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik