Lucii Ď. Nicholson otrávili psa! Musíme prestať špekulovať, odkazuje!
12 | 07 | 2024 I Gabriela Fedičová

Bývalá europoslankyňa Lucia Ď. Nicholson zverejnila poriadne šokujúci príspevok! V ňom uviedla, že jej otrávili psa Beka a odkazuje, že musíme prestať špekulovať. V príspevku píše aj o politikoch so štyrmik guľkami, alebo s mŕtvym psom pri bránke!   

Bývalá europoslankyňa Lucia Ď. Nicholson zverejnila na sociálnej sieti staršiu fotografiu z rodinnej štiavnickej chalupy z obdobia Vianoc. Ako uvádza, ide o poslednú fotografiu, na ktorej je fenka Beka, ktorú chceli so sebou vziať do Bruselu.

"Beku niekto minuly týždeň otrávil. Veterinárka povedala, že to nebol nejaký náhodne nájdený jed na potkany, ale riadna dávka naozaj silného jedu. Beka nemala šancu prežiť. Na hornom konci dávajú psom do žrádla žiletky, hovorí mi suseda. Bekina smrť ma dala dole. Rovnako, ako reakcie ľudí, s ktorými sa o Beke bavím," píše na sociálnej sieti.

"To asi kvôli tebe. Vieš, kvôli tej politike. Veď vieš, že ťa veľa ľudí nemalo rado. To si asi ľudia s tebou vybavovali účty. Bola si v politike. Čo sa čuduješ? Buď rada, že to bol iba pes. Viete čo? Nie je to normálne. Nenormálne je akceptovať takýto hrozný čin ako normálny len kvôli tomu, že som bola v politike," napísala.

"Netuším, kto Beku otrávil. Ani neviem, prečo ju niekto otrávil. A nikdy sa s tým nezmierim. Ale ak chceme mať na Slovensku niekedy kvalitných ľudí v politike, musíme prestať špekulovať nad tým, či si politici automaticky zaslúžia štyri guľky alebo mŕtveho psa pri bránke," konštatuje v závere príspevku.

Na čo naráža pri slovách " či si politici automaticky zaslúžia štyri guľky...," nešpecifikovala.

Žeby na Roberta Fica? Na ktorého pred niekoľkými týždňami spáchali atentát?

Na obrázku môže byť 1 osoba

Foto: Facebook: Lucia Ď. Nicholson

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik