Spomínate na seriál ALF? Prišla smutná správa
11 | 07 | 2024 I Ivan Mihale

Ak ste boli aj vy fanúšikom legendárneho seriálu, máme pre vás smutnú správu. Vo veku iba 46 rokov totiž zomrel jeden z hlavných predstaviteľov. V tom čase detská hviezda Benji Gregory, ktorý si zahral postavu Briana.

Benji Gregory si v mladosti zahral vo viacerých filmoch či seriáloch, avšak fanúšikovia po celom svete ho poznali hlavne vďaka jeho účinkovaniu v seriáli Alf, ktorý bavil dlhé roky aj slovenských fanúšikov.

Včera sa verejnosť dozvedela šokujúcu správu o jeho smrti

O tejto tragédii informoval portál Topky s odvolaním na magazín TMZ, ktorému správu potvrdila jeho sestra Rebecca. Podľa jej slov našli jeho telo v aute pred bankou v meste Peoria v štáte Arizona. Vo vozidle zomrel aj jeho pes, avšak presné detaily a ani príčina smrti zatiaľ nie sú známe. Podľa jej sestry trpel depresiami, bipolárnou poruchou a poruchami spánku, kvôli ktorým niekedy nespal aj niekoľko dní.

Práve to mohlo byť podľa jeho okolia príčinou smrti. Gregoryho blízki si totiž myslia, že v aute mohol zaspať a následne zomrel kvôli vysokým teplotám, ktoré boli v zavretom vozidle. V celej Arizone totiž momentálne panujú obrovské horúčavy.

Takúto predpoveď Baby Vangy ste ešte nečítali. A rok 2033... to snáď nie!
Držte si klobúky, vážení! Svet podľa predpovedí Baby Vangy totiž čaká riadne divoká jazda. Že riadne divoko sa vezieme už minimálne štyri roky? Nuž, môžeme sa obávať, že to, čo sme zažívali doteraz, bol „čajíček pre batoľatá“. Celé to vyvrcholí až... Čítať ďalej
08 | 07 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik