Blaha: Venujme sa tomu, čo má zmysel, nenechajme sa strhnúť zlobou
09 | 07 | 2024 I Eka Balaskova

Keď máš svoj zmysel života, nikdy ťa neporazia, tvrdí na Telegrame europoslanec Ľuboš Blaha. Vzápätí priznáva, že svojich najmilších počas kampane dosť zanedbával. Otcom pripomína, že chvíle, ktoré nestrávia s vyrastajúcimi deťmi, im už nik nevráti.

„Je čas na chvíľu vypnúť od politiky, priatelia. A vynahradiť detičkám, že som s nimi nebol toľko, čo by som chcel.  Výborne sa zabávam na Lillinkinom obrázku, nakreslila ma aj s tričkom Če. Ona vie, o kom píše tatko knižky,“ konštatuje Blaha s tým, že doma nepotrebujú predstierať tradície, lebo ich žijú.

Malý veľký zázrak
Ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR a Pôdohospodárskej platobnej agentúre sa do konca júna podarilo problém s priamymi platbami za kampaň 2023 vyriešiť. K 30. júnu 2024 čerpanie podpôr dosiahlo 96,8 percenta, vyplatených bolo 557,6... Čítať ďalej
07 | 07 | 2024 | Ivan Brožík/TASR

„Láska k rodine, k vlasti, k múdrosti. A hrdosť na svoj národ, na slovanskú vzájomnosť, na naše korene. Som veľmi rád, že Robert Fico je späť. A jasné, liberáli už zase šíria nenávisť, lebo premiér sa vrátil s veľkolepým prejavom, v ktorom sa postavil za normálnosť a mier. Dovolil si niečo neslýchané - chce stavať hrádzu proti extrémnym ideológiám liberalizmu a progresivizmu. A tie predsa dnes na Západe chápu ako náboženstvo,“ píše Blaha s tým, že súčasťou toho je nekritickosť, nenávisť voči Rusku a individualizmus.

„Inak si dezolát,“ pripomína europoslanec s tým, že progresívci si ukradli slovo sloboda, pričom liberalizmus sa premenil na ideológiu obhajujúcu mocných.

„Ukradli slovo "pokrok" a tvária sa, že progresivizmus je pokrok. Nie, nie je. Progresivizmus znásilňuje našu národnú kultúru v mene multikulturálnych, transrodových a militaristických experimentov. To nie je pokrok, ale popretie rozumu a múdrosti našich otcov,“ píše ďalej Blaha tešiac sa, že Robert Fico opakovane „povstal z popola“ a liberálom je jasné, že ho neporazia.  

Naďova nedeľno-nočná Čiernohorská mora
Vraj - vidia to aj v Čiernej Hore, zjavne sa spotil od hrôzy Jaro Naď pri čítaní vraj "vplyvného titulu". Odvoláva sa na web z Čiernej Hhory vijesti.me. "Slovensko plným plynom k autoritarizmu" "To je nadpis článku v rešpektovaných novinách."... Čítať ďalej
08 | 07 | 2024 | Ivan Brožík

„A tak zúria. A prskajú. A šíria nenávisť. My to nebudeme opätovať - nám ide iba o Slovensko. O slobodu národa. O budúcnosť Slovákov. Poďme sa venovať rodinám. Nevšímajme si ich. Nenechajme sa strhnúť ich zlobou. Slovensko je v dobrých rukách. V rukách Roberta Fica,“ uzatvára Blaha.

Reklamný článok/JM Communication, s.r.o., Drotárska cesta 56, Bratislava, IČO: 51711842.

Vážení čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik