Takúto predpoveď Baby Vangy ste ešte nečítali. A rok 2033... to snáď nie!
08 | 07 | 2024 I Eka Balaskova

Držte si klobúky, vážení! Svet podľa predpovedí Baby Vangy totiž čaká riadne divoká jazda. Že riadne divoko sa vezieme už minimálne štyri roky? Nuž, môžeme sa obávať, že to, čo sme zažívali doteraz, bol „čajíček pre batoľatá“. Celé to vyvrcholí až o niekoľko tisícročí zničením Zeme. To nás síce už možno až tak nezaujíma, no predpovede na najbližšie roky sú o to pútavejšie.

Neveríte na nejaké baby? To samozrejme nemusíte, no predpovede „Nostradama z Balkánu“ sa nie raz naplnili. Čo nás teda čaká počas najbližších rokov?

Baba Vanga

Narodila sa v Strumici 3. októbra 1911 a jej občianske meno bolo Vangelija Pandeva Dimitrova-Gušterova. Ešte ako dievča sa vo víchrici stratila, keď ju po týždni príbuzní našli bola vysilená a bez zraku. Odvtedy sa datujú jej vízie pre svet. Po predpovede si k nej chodili nie len obyčajní ľudia, ale aj socialistickí potentáti.

Táto Bulharka údajne predpovedala výbuch v Černobyle, rozpad ZSSR, potopenie ruskej ponorky Kursk, ale aj smrť princeznej Diany či pád Dvojičiek.

Zvyšok roka 2024

Ešte počas tohto roku podľa Vangy niekto z okolia Putina zabije ruského prezidenta, čo prinesie veľké problémy. Európu bude trápiť islamský terorizmus. Islam by mal podľa jej predpovedí Európu úplne ovládnuť už o necelých 25 rokov. Čaká nás tiež obrovská nie len hospodárska kríza a „dariť sa bude“ aj záškodníkom v kybernetickej oblasti, ktorí budú vykonávať množstvo útokov na dôležité portály.

Baba Vanga predpovedá: Rok 2024? SMRŤ PUTINA! (FOTO)
Islamistické útoky budú otriasať Európou! Stúpenci jasnovidky Baby Vangy hovoria, že rok 2024 bude veľmi ťažký pre celú Zem. Svoj dar jasnovidectva získala Vangelija keď mala 11 rokov. Počas veľkej búrky sa rodine stratila. Našli ju po niekoľkých... Čítať ďalej
23 | 04 | 2024 | Eka Balašková

2025

Už v budúcom roku nás má čakať strašný konflikt v Európe. Ten počet obyvateľov riadne zredukuje, tvrdí Baba Vanga.

2028

V tomto roku zrejme ľudia nadviažu kontakt s Venušou. Budú tak chcieť získať nové zdroje energie.

2033

Hoci Európa sa tvári, že robí všetko proti globálnemu otepľovaniu, podľa Baby Vangy sa roztopia polárne ľadovce a hladina morí sa enormne zvýši, čo by malo priniesť zmenu tvaru kontinentov.

2076

Predpoveď na sedemdesiate roky tohto storočia hovorí, že komunizmus zrejme bude globálnou záležitosťou, ktorej sa nevyhne nik z nás. Ak to teda prežijeme.

 2130

Jedna predpoveď hovorí, že sa to stane už v r. 2036, no Vanga je skeptická. Podľa nej dátum, kedy sa ľudstvo skontaktuje s mimozemšťanmi, nastane až v r. 2030.

2170

Po celom svete sa rozšíri globálne sucho.

3005

Nevedno kedy, ale ľudstvo zrejme čaká zaľudnenie Marsu – Vanga tvrdí, že v tomto roku na Marse vypukne vojna.

3797

Predpoveď na tento rok hovorí, že Zem bude zničená do takej miery, že sa ľudia budú musieť odsťahovať, aby prežili. „Oficiálny“ koniec sveta však Baba Vanga vidí v roku 5079. Ťažko povedať, čo sa bude diať medzi týmito dvoma dátumami, no nemožno vedieť, či to ešte vôbec potrebujeme čítať. Už to, čo Baba Vanga predpovedá, je dosť veľká hrôza.

VAROVANIE! POZOR NA DETI! Začína kvitnúť extra JEDOVATÁ rastlina!
Náprstník červený je krásna horská rastlina, ale je lepšie držať si od nej odstup – predstavuje vážnu hrozbu pre život a zdravie. Konzumácia ktorejkoľvek časti tejto rastliny v množstve dva až tri gramy je smrteľná dávka - varuje v polsatnews.pl... Čítať ďalej
07 | 07 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik